counter

Αννούλα Βασιλείου: “Λύγισε” μιλώντας για τον Μανώλη Αγγελόπουλο- “Εκείνη η μάνα του τα έκανε όλα…”

Αννούλα Βασιλείου: “Λύγισε” μιλώντας για τον Μανώλη Αγγελόπουλο- “Εκείνη η μάνα του τα έκανε όλα…”
Αννούλα Βασιλείου: “Λύγισε” μιλώντας για τον Μανώλη Αγγελόπουλο- “Εκείνη η μάνα του τα έκανε όλα…”

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε η Αννούλα Βασιλείου.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μανώλη Αγγελόπουλο, τα παιδιά τους και τον χωρισμό τους.

«Με τον Μανώλη Αγγελόπουλο μείναμε παντρεμένοι 13 χρόνια. Χωρίσαμε, είχαμε 3 παιδιά. Έβλεπε τα παιδιά του, ποτέ δεν του ζήτησα χρήματα. Παιδί άλλο δεν έκανε, εκείνος ξαναπαντρεύτηκε, εγώ όχι δεν ήθελα. Με τον Μανώλη παντρεύτηκα λόγω των παιδιών γιατί είχα κάνει ήδη τα δύο παιδιά. Έχω 4 εγγόνια και 2 δισέγγονα. Είμαι τρελαμένη με όλα.

Από αυτά που φτιάξαμε με τον Μανώλη, εγώ δεν πήρα τίποτα. Τίποτα. Τα παιδιά, όταν πέθανε, πήραν. Σε μένα όμως μου είχε πει ο δικηγόρος ότι έχω μερίδιο, γιατί εγώ τα είχα φτιάξει όλα του Μανώλη, και δεν του είπα πως δεν ήθελα τίποτα για να τα πάρουν τα παιδιά.

Σήμερα σκέφτομαι πολύ εκείνη την εποχή. Και τον άντρα μου τον σκέφτομαι γιατί τον αγάπησα με όλη την παιδική αφέλεια της ψυχής μου. Και τώρα τον σκέφτομαι», είπε η Αννούλα Βασιλείου και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Αυτή η μάνα του, η μάνα του, ναι, η μάνα του τα έκανε όλα. Εκείνη η μάνα του τα έκανε όλα. Το είχε βάλει πείσμα να μας χωρίσει. Δεν σκέφτηκε ότι είχαμε τρία παιδιά και να πει “βρε παιδιά, βάλτε στο κρασί σας λίγο νερό γιατί έχετε τρία παιδιά”. Ο Θεός να την συγχωρέσει γιατί έκλεισε τα μάτια της, εγώ της τα έκλεισα γιατί ήταν άρρωστη», είπε ακόμη η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Όταν ήμουν με τον Μανώλη η πεθερά δεν με ήθελε, ναι, όταν όμως ήμουν με τον Αγγελόπουλο δεν είχα βάσανα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR