counter

Αννίτα Πάνια: "Αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή"

Αννίτα Πάνια: "Αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή"
Αννίτα Πάνια: "Αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή"

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Δείτε επίσης - Έλεος!: Τα πρώτα τρέιλερ της εκπομπής της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης αποκαλύπτοντας πως παλαιότερα αν έκανε κάτω από 40% δεν πήγαινε ούτε στο περίπτερο.

Όσα είπε η Αννίτα Πάνια για τα νούμερα τηλεθέασης

«Εννοείται ότι κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Επειδή έχω ζήσει από το ξεκίνημά μου κιόλας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με στοίχειωσαν κιόλας. Το τοπίο πια έχει αλλάξει τελείως, το ξέρουμε όλοι. Τα μονοψήφια πια δεν κάνουν εντύπωση. Παλιά δεν θα υπήρχες στον χάρτη. Στα Παρατράγουδα και το Κουφέτο, αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή, γινόμουν κουρέλι, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Στο 38% υπέφερα. Όταν πέρασα τη φάση με τα χαμηλά νούμερα, την είδα αλλιώς, σταμάτησα να έχω κόλλημα. Σήμερα οι μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως το Maestro, φτάνουν το 30%» είπε αρχικά η Αννίτα Πάνια.

«Κι εγώ που ενδιαφερόμουν πολύ για τα νούμερα, τώρα πια κριτήριο επιτυχίας θεωρώ την αναπαραγωγή. Δείχνει ότι έχεις κάνει κάτι καλό», ενώ η Αννίτα Πάνια πρόσθεσε: «Αυτό το έζησα πέρυσι με το Ανοιχτά. Το Μέσο έχει αλλάξει πλέον. Ο άλλος θα σε δει στο τηλεφωνάκι την ώρα που θέλει. Είναι όμως ανειλικρινές να λες ότι δεν σε νοιάζουν τα νούμερα. Θέλεις να πηγαίνεις καλά» δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR