counter

Αννίτα Μπραντ: Αυτή είναι η καθημερινότητα της τέσσερις μήνες μετά την γέννηση του γιου της

Αννίτα Μπραντ: Αυτή είναι η καθημερινότητα της τέσσερις μήνες μετά την γέννηση του γιου της
Αννίτα Μπραντ: Αυτή είναι η καθημερινότητα της τέσσερις μήνες μετά την γέννηση του γιου της

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της βιώνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες η Αννίτα Μπραντ.  

Η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, και το ζευγάρι από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Αννίτα Μπραντ είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της διάφορα στιγμιότυπα της ζωής. Έτσι, σήμερα, θέλησε να φωτογραφήσει τα πατουσάκια του γιου της και στη λεζάντα να περιγράψει την καθημερινότητα της ως νέα μαμά.

«Καλημέρα κορίτσια. Σκέφτηκα να σας πω πως περνάμε εδώ στο σπίτι ένα πρωί και να σας ρωτήσω ποιος ζει το ίδιο πράγμα με μένα; Τελειώνω με το Pilates  (τι ζητάω καημένη μάνα 1-2 ώρες την εβδομάδα!!!! λίγο να γυμνάζω το κορμί μου)

Κοιτάω το μωρό, κοιμάται ( Ο Χάρης πρέπει να φύγει για δουλειά) αναρωτιέμαι τι να πρώτο κάνω αφού έχω αυτή την πολυτέλεια που κοιμάται το μωρό. Και βγάζω πρόγραμμα ολόκληρο θα φτιάξω ένα φανταστικό πρωινό/μεσημεριανό θα φτιάξω καφέ θα κάνω ένα υπέροχο μπάνιο και θα απολαύσω το φαγητό mou και το καφεδάκι μου με την ησυχία μου μέχρι να ξυπνήσει το μωρό.

Εννοείται πως μόλις φτιάχνω το πρωινό μου και το καφέ μου και είμαι έτοιμη να κάτσω να τα απολαύσω, ξυπνάει το μωρό και εννοείται πως εκείνη τη στιγμή θέλει να φάει και θα φάει για μισή ώρα γιατί έτσι θέλει. εννοείται πως θέλει μετά αλλαγή εννοείται πως θέλει μετά παιχνίδι και εγώ κοιτάω με λυπημένο βλέμμα το πιάτο mou και το καφέ μου που έχουν παγώσει πια και σκέφτομαι: παιδιά γιατί όλα αυτά στη μαμά συμβαίνουν κ στον μπαμπά κοιμούνται με τις ώρες σαν αγγελούδια.», έγραψε η Αννίτα Μπραντ.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR