counter

Anne Heche: Η ανακοίνωση της αστυνομίας μετά τον θάνατό της

Anne Heche: Η ανακοίνωση της αστυνομίας μετά τον θάνατό της
Anne Heche: Η ανακοίνωση της αστυνομίας μετά τον θάνατό της

Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (12/08) σε ηλικία 53 ετών η ηθοποιός Anne Heche, αφού την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε από τη φίλη της, Nancy Davis στο Instagram και επιβεβαίωσε η οικογένειά της στον Guardian.

Η ηθοποιός βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, εγκεφαλικά νεκρή, μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε στις 5 Αυγούστου. Διασωληνώθηκε άμεσα και παρέμεινε σε κώμα με μηχανική υποστήριξη περίπου για μία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την ηθοποιό

Η Anne Heche μετά το τροχαίο κατηγορήθηκε για κακούργημα διότι οδηγούσε κάτω από την επήρεια ουσιών και η Αστυνομία του LAPD είχε αναλάβει την υπόθεση.

Ωστόσο, οι Αρχές ανακοίνωσαν το τέλος της έρευνας.

Η Anne Heche φέρεται να είχε ναρκωτικά στο αίμα της, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της υπόθεσης. Μετά τον θάνατο της, το LAPD ανακοίνωσε ότι η έρευνα θα τερματιστεί.

«Από σήμερα, δεν θα γίνουν περαιτέρω ερευνητικές προσπάθειες για αυτήν την υπόθεση. Οποιεσδήποτε πληροφορίες ή αρχεία που έχουν ζητηθεί πριν από αυτήν την εξέλιξη των γεγονότων θα εξακολουθήσουν να συλλέγονται καθώς φτάνουν ως θέμα διατυπώσεων και να περιλαμβάνονται στη συνολική υπόθεση. Όταν ένα άτομο που είναι ύποπτο για έγκλημα καταλήξει, δεν πηγαίνουμε για άλλη εξέταση», είπε το τμήμα στο Associated Press.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR