counter

Άννα Πρέλεβιτς: Η απάντηση για την ημερομηνία του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό

Άννα Πρέλεβιτς: Η απάντηση για την ημερομηνία του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό
Άννα Πρέλεβιτς: Η απάντηση για την ημερομηνία του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό

Την πιο όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή βιώνει η Άννα Πρέλεβιτς, που είναι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Νικήτα Νομικού.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, η Σταρ Ελλάς 2010 μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, δείχνοντάς μας μάλιστα και το μονόπετρο που της χάρισε.

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά… γνώρισα τον Νικήτα μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ένα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου ! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos … I love you to the moon and back! Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου» είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της η Άννα Πρέλεβιτς.

Τι έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς για τον γάμο της

Η ίδια απάντησε την Τρίτη σε ερωτήσεις των followers της και φυσικά ρωτήθηκε για την ημερομηνία του γάμου τους. Η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε με νόημα: «Σίγουρα όχι αυτό το καλοκαίρι, επειδή με ρωτήσατε πολλοί. Κορίτσια ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι παντρεύομαι τον καλύτερο άνθρωπο της γης».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR