counter

Άννα Μπουσδούκου - Σταύρος Ιωαννίδης: Η on air επιβεβαίωση του χωρισμού τους

Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, μετά από ρεπορτάζ της Real News και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταυρός Ιωαννίδης έχουν χωρίσει αθόρυβα εδώ και έναν χρόνο.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί μυστικά τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Αντίπαρο, ενώ η σχέση του πρώην πλέον ζευγαριού, ξεκίνησε το 2013 όταν η Άννα Μπουσδούκου ανέλαβε την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Ο Σταύρος Ιωαννίδης συνεργαζόταν ήδη με τον τηλεοπτικό σταθμό και η πρώτη ουσιαστική επαφή ήρθε στις συσκέψεις της εκπομπής «Τώρα»

Η επιβεβαίωση του χωρισμού της Άννας Μπουσδούκου και του Σταύρου Ιωαννίδη ήρθε και από το Happy Day τη Δευτέρα, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να αναφέρει: «Ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Εξαιρετικά παιδιά και οι δύο. Νομίζω πως έχουν χωρίσει και παραπάνω από έναν χρόνο. Στον ΣΚΑΙ μέσα είναι κοινό μυστικό πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Οι συνάδελφοι τους ήθελαν να το προστατέψουν, από τη στιγμή που οι ίδιοι δε βγήκαν προς τα έξω να το πουν. Αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό τραβούν πια χωριστούς δρόμους».

Θυμίζουμε πως η Άννα Μπουσδούκου από το 2016 είναι συνεργάτης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Δύο χρόνια αργότερα, αποφάσισε να αφήσει μια πολύ επιτυχημένη δημοσιογραφική και τηλεοπτική καριέρα για να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις αυξημένες αρμοδιότητες του Ιδρύματος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR