counter

Άννα Μαρία: Σπάνια έξοδος σε φιλανθρωπική εκδήλωση με super chic look (Photos)

Άννα Μαρία: Σπάνια έξοδος σε φιλανθρωπική εκδήλωση με super chic look (Photos)
Άννα Μαρία: Σπάνια έξοδος σε φιλανθρωπική εκδήλωση με super chic look (Photos)

Στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών παραβρέθηκε η τελευταία βασίλισσα των Ελλήνων, Άννα Μαρία σε μια σπάνια έξοδο. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS,GR ήταν εκεί και την εντόπισε λίγο πριν την είσοδό της σε εκδήλωση Σωματείου Ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού, με αφορμή την 19η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού.

Ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Ελλάδος, γιος του πρίγκιπα Χριστόφορου της Ελλάδας και της πριγκίπισσας Φραγκίσκης της Γαλλίας, και η σύζυγός του Μαρίνα Καρέλλα ζωγράφος και γλύπτρια ίδρυσαν στην Ελλάδα το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ελίζα για κακοποιημένα παιδιά και ο πρώτος ήταν φυσικά εκεί, ενώ συνόδευσε και την Άννα Μαρία

Διαβάστε επίσης: Vintage κομψότητα: Βρέθηκε το νυφικό της Άννας Μαρίας 59 χρόνια μετά τον γάμο της με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες η ίδια μπαίνει στο Μέγαρο Μουσικής συνοδευόμενη απο τον πρόεδρο του Μεγάρου, Νίκο Πιμπλή, και τον πρίγκιπα Μιχαήλ της Ελλάδος. Για τη  βραδιά επέλεξε ένα ιδιαίτερα chic σύνολο και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Άννα Μαρία: Οι φωτογραφίες από τη σπάνια έξοδό της:

Η Άννα Μαρία στο Μέγαρο Μουσικής, συνοδευόμενη απο τον πρόεδρο του Μεγάρου, Νίκο Πιμπλή (αριστερά στη φωτό), και τον πρίγκιπα Μιχαήλ της Ελλάδος.

 


Photo Credits: Papadakis press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR