counter

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η πραγματική της ηλικία και οι φωτογραφίες που ζήτησε να αποσυρθούν

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η πραγματική της ηλικία και οι φωτογραφίες που ζήτησε να αποσυρθούν
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η πραγματική της ηλικία και οι φωτογραφίες που ζήτησε να αποσυρθούν

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικογένειά της, στο ρατσισμό που έχει δεχθεί λόγω του ύψους της, αλλά και στο κίνημα metoo. Παράλληλα αποκάλυψε την ηλικία της και εξήγησε για ποιον λόγο ζήτησε να αποσυρθούν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν με τα παιδιά της.

«Ο ρατσισμός δεν είναι μόνο ο εμφανής ρατσισμός, αλλά και ο έμφυλος, που σίγουρα υπάρχει. Το ύψος μου ήταν πολλές φορές εμπόδιο για τους ρόλους… Και για τον παρτενέρ. Αν περνάς τον άλλον 2 κεφάλια είναι κάπως. Μια φορά πριν κάποια χρόνια εμφανίστηκαν τα παιδιά σε φωτογραφία με το πρόσωπό τους. Και είχα πάρει τηλέφωνο να αποσυρθούν για να μην κινηθώ νομικά», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Σχετικά με το κίνημα metoo, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Μίλησε πρώτα η Σοφία Μπεκατώρου και μετά μιλήσαμε εμείς και άλλες γυναίκες αλλά δεν πιστεύω πως η κοινωνία αλλάζει τόσο εύκολα. Θα ήταν πολύ ωραίο αλλά δεν αλλάζει. Σίγουρα κάτι μετακινήθηκε, αλλά δεν αλλάζει. Αυτό το βλέπουμε και καθημερινά. Οι γυναικοκτονίες συνεχίζονται. 15 μετράμε τώρα, αν δεν έχει γίνει κάτι άλλο. Δεν είναι απλό, επειδή μιλήσαμε 10 άνθρωποι να αλλάξει η κοινωνία. Θέλει δουλειά πολύ. Σε αυτήν την υπόθεση δεν είμαστε εμείς οι ηρωίδες, είναι οι κοπέλες που δεν ξέρει το κοινό τα ονόματά τους, αλλά αυτές σηκώνουν τον βαρύ σταυρό. Αυτές θα πάνε στο δικαστήριο. Αυτές υποφέρουν αυτή τη στιγμή. Το ξέρω πως υποφέρουν. Μιλάμε όλο για εμάς, επειδή είμαστε γνωστές, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σκέφτηκα το αν πρέπει να μιλήσω λόγω των παιδιών μου».

Τέλος η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε ερώτηση για την ηλικία της, ανέφερε: «Τη λέω την ηλικία μου. Είμαι 47 χρονών Είναι χαζό να μην πω την ηλικία μου. Είμαι υπερήφανη γι’ αυτήν. Πρέπει να ζήσουμε και κάθε μέρα μετράει. Γυμνάζομαι και προσέχω την διατροφή μου σε ένα βαθμό. Μέχρι εκεί».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR