counter

Άννα Μαρία Ηλιάδου: “Βγάζω τα λεφτά μου από το Instagram”

Άννα Μαρία Ηλιάδου: “Βγάζω τα λεφτά μου από το Instagram”
Άννα Μαρία Ηλιάδου: “Βγάζω τα λεφτά μου από το Instagram”

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Ρέα Ιωάννου μίλησε η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η νικήτρια του δευτέρου κύκλου του GNTM αποκάλυψε αν έχει δεχθεί κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά της, σχολίασε τη νέα κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας το οποίο την ανέδειξε, αλλά απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον MadClip.

Δείτε επίσης - Άννα Μαρία Ηλιάδου: Αυτό είναι το νέο hairlook που υιοθέτησε η νικήτρια του GNTM 2

«Έχω ακούσει πάρα πολλές ιστορίες. Έχω τρομάξει, αλλά δε μου έχει συμβεί κάποια κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά. Αν μου συμβεί τέτοια συμπεριφορά, θα ξέρω να την αντιμετωπίσω. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές δουλειές στο modeling και προσπαθούμε να βγούμε στο εξωτερικό. Εδώ δουλεύεις μέσω Instagram. Από εκεί βγάζω εγώ τα λεφτά μου» είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου και συνέχισε για το ανανεωμένο GNTM:

«Μου φαίνεται ωραία. Η Βίκυ Καγιά είναι τέλεια, θα είναι σα να μην έλειψε ποτέ. Δεν είμαι πλέον Bratis girl, έχω καιρό να τον δω. Δεν έχω επαφές μαζί του. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια όμορφη γυναίκα, όμως στο GNTM ήταν σαν να μην είχε ενέργεια. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και έχει γνώσεις να τις μεταφέρει στα παιδιά. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Τα φρύδια της είναι τέλεια και της πάνε πάρα πολύ».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η Άννα Μαρία Ηλιάδου ανέφερε:  

«Έχω πάρα πολλές δουλειές, άμα είχα και σχέση θα έσκαγα. Έχω πάρα πολλές δουλειές, δεν μπορώ να ασχοληθώ με τίποτα ερωτικό αυτή τη στιγμή, Ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου, τίποτα άλλο. Έχει γραφτεί ότι έχω σχέση με άνθρωπο που δεν είχα. Δεν είχα σχέση μαζί του. Δεν θέλω να συζητήσω για αυτό δεν το έχω συζητήσει κιόλας. Ξέρω εγώ τι έγινε και αυτό είναι που μετράει». 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Άννα Μαρία Ηλιάδου

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR