counter

Άννα Μαρία - GNTM: Το Instastory που ανέβασε και διέγραψε λίγα λεπτά μετά

Άννα Μαρία - GNTM: Το Instastory που ανέβασε και διέγραψε λίγα λεπτά μετά
Άννα Μαρία - GNTM: Το Instastory που ανέβασε και διέγραψε λίγα λεπτά μετά

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον τελικό του GNTM και οι τρεις διαγωνιζόμενες που φημολογείται ότι θα δούμε στον τελικό είναι η Κάτια, η Κέισι και η Αννα-Μαρία.

Οι κανονισμοί του παιχνιδιού λένε πως τα κορίτσια πως μέχρι να πραγματοποιηθεί ο τελικός, απαγορεύεται να ποστάρουν δημοσιεύσεις στα social media και να κυκλοφορούν σε πολυσύχναστα μέρη.

Δεν είναι λίγες φορές που ο φωτογραφικός φακός, όμως, έχει απαθανατίσει την Κάτια να κυκλοφορεί σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ οι άλλες δύο φιναλίστ του GNTM διατηρούν ένα πιο χαμηλό προφίλ και δεν τις έχουμε δει κάπου.

Το 18χρονο φαβορί, όμως, του τελικού, Άννα- Μαρία Ηλιάδου φαίνεται πως χθες έκανε μια γκάφα, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα Instastory.

Η Άννα-Μαρία στον εν λόγω βίντεο βρίσκεται σε ένα σπίτι με πιτζάμες και λέει: “Απορώ που δεν μας δείχνεις φωτογραφία που να είσαι έτσι… Να ξέρεις”. Το βίντεο αυτό, προφανώς πήγαινε σε κάποιο δικό της πρόσωπο που συνομιλούσαν, όμως το νεαρό μοντέλο κατά λάθος το πόσταρε.

Το βίντεο κατέβηκε μετά από λίγα λεπτά, αλλά ο λογαριασμός της SOULA GLAMOROUS στο Instagram πρόλαβε να το αποθηκεύσει και να το ποστάρει στον δικό της λογαριασμό.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR