counter

Άννα Μαρία Βέλλη: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που την ήθελαν να “έδιωξε” τον Πάνο Καλίδη από το Survivor

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες πως ο Νίκος Μπάρτζης, ο James Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν εκείνοι που ώθησαν τον Πάνο Καλίδη στο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Το βράδυ της Παρασκευής ο τραγουδιστής με ένα βίντεο στο Youtube διέψευσε τις φήμες και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα την δική της θέση για τα δημοσιεύματα θέλησε να εκφράσει και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία παραχώρησε δηλώσεις που προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

«Ναι το άκουσα και εγώ προς έκπληξη μου αλλά πριν προλάβω να πάρω θέση είδα ότι πήρε θέση ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης και το διέψευσε και είπε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR