counter

Άννα Φόνσου: Κατέρρευσε για τον θάνατο της Τέτης Σχοινάκη! "Ήταν φίλη μου, ταξίδεψα για να τη δω & δεν πρόλαβα..."

Συγκλόνισε με τα όσα είοε στο "Πρωινό", η Άννα Φόνσου, ανάμεσα σε λυγμούς για την Τέτη Σχοινάκη, την καλύτερή της φίλη που έφυγε από τη ζωή σήμερα, 4 Μαρτίου. Η ίδια, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ταξίδεψε για να την δει και τελικά δεν πρόλαβε! 

«Η Τέτη Σχοινάκη είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ υπερήφανο πλάσμα και δεν ήθελε να μάθει κανείς για την αρρώστια της και κανέναν να ενοχλήσει. Σεβάστηκα την επιθυμία της να γυρίσει στο σπίτι της ώστε να “φύγει” εκεί. Ήρθα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μιλήσει χθες τηλεφωνικά και της είπα ότι θα πάω σήμερα να τη δω. Δεν πρόλαβα να πάω» είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επικοινωνία τους και της είπε πως ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη – Αθήνα για να τη δει και τελικά δεν πρόλαβε να την αποχαιρετήσει.

«Της είπα τη Δευτέρα θα σε δω, επέστρεψα από τη Θεσσαλονίκη και δεν πρόλαβα… Μιλήσαμε χθες Κυριακή. Οι γιατροί μας είπαν ότι θα ζήσει ένα μήνα και δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε μήνα. Ήταν ένα αξιοπρεπέστατο άτομο και ήθελα να είναι όλα σεμνά έτσι θα είναι και η κηδεία της», τόνισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR