counter

Άννα Βίσση: Όλα όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου της ροκ όπερας που ετοιμάζει

Άννα Βίσση: Όλα όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου της ροκ όπερας που ετοιμάζει
Άννα Βίσση: Όλα όσα έγιναν στην συνέντευξη τύπου της ροκ όπερας που ετοιμάζει

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Θεάτρου Pantheon η συνέντευξη Τύπου για τη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα, «Οι καμπάνες του Edelweiss», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Το «παρών» δεν έδωσαν μόνο εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και μέλη του επίσημου fan club της, οι οποίοι είχαν αρχίσει να φτάνουν από νωρίς.

Η διάσημη τραγουδίστρια έφτασε στον χώρο λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, ντυμένη casual, με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν «φωτιά». Παρόλο που απομένουν λίγες ημέρες μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα, εκείνη ήταν ιδιαίτερα χαλαρή και ευδιάθετη, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά.

Σίγουρα η Άννα Βίσση διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας της και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά, όπως και τα «πυρά» που ενδεχομένως να δεχτεί. Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Δεν έχω σπουδάσει ηθοποιός, αν και θα ήθελα να το ‘χω προλάβει. Όμως παρατηρώ και μαθαίνω από τους επαγγελματίες ηθοποιούς που βρίσκονται δίπλα μου» 

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου οι συντελεστές πήγαν στην αίθουσα, προκειμένου να κάνουν τις πρόβες τους μέχρι τις 20:00 το απόγευμα. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR