counter

Άννα Βαγενά: "Λύγισε" για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη - "Ήταν ένας άγγελος"

Άννα Βαγενά: "Λύγισε" για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη - "Ήταν ένας άγγελος"
Άννα Βαγενά: "Λύγισε" για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη - "Ήταν ένας άγγελος"

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2Night Show”, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου η Άννα Βαγενά.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύζυγό της και σπουδαίο καλλιτέχνη Λουκιανό Κηλαηδόνη ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2017.

Όσα είπε η Άννα Βαγενά

«Ο Λουκιανός ήταν όλα. Ήταν πάρα πολύ όμορφος. Ήταν ένας άγγελος. Ήταν έξυπνος, πολύ ευαίσθητος, σοβαρός και ήταν και μάγκας. Τι άλλο να θέλει μια γυναίκα; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες. Τον ζήλευα γιατί ήμουν ερωτευμένη, αλλά και εκείνος με ζήλευε γιατί ήμουν όμορφη», είπε η Άννα Βαγενά.

Στη συνέχεια, η Άννα Βαγενά αναφέρθηκε στη μεγάλη συναυλία που είχε κάνει το καλοκαίρι του 1983 ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στη Λίμνη Βουλιαγμένης: «40 χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το πάρτι στη Βουλιαγμένη. Εγώ το διοργάνωσα. Πέντε άνθρωποι το διοργανώσαμε, 100.000 κόσμου. Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο μια φορά. Ο Λουκιανός το φαντάστηκε και εγώ το εκτέλεσα. Την προηγούμενη χρονιά είχε κάνει μια συναυλία στον Λυκαβηττό και μαζεύτηκε 10.000 κόσμος, και είπε ότι πρέπει να κάνει κάτι να ευχαριστήσει τον κόσμο και να έρθουν περισσότεροι….

Τη Βουλιαγμένη την αγαπούσε πάρα πολύ. Τον Χειμώνα του 83 μου είπε να πάμε να ζητήσουμε από τον ΕΟΤ την Πλαζ της Βουλιαγμένης να κάνουμε ένα πάρτι. Πήγαμε και μας την έδωσαν και μας είπαν αν θέλουμε να μας δώσουν κι άλλες πλαζ… Μετά σκεφτήκαμε πως θα κάνουμε τη σκηνή που ήταν μέσα στη θάλασσα… Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει έξι μήνες νωρίτερα… Ο Λουκιανός είχε κάνει χάρτη για την περιοχή πως θα στηθούν όλα. Στρατηγικό σχέδιο κανονικό. Μαζεύτηκαν 100.000 άνθρωποι, τα εισιτήρια ήταν 25.000».

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Το “καρφί” της Άννας Βαγενά για το beach party του Κωστή Μαραβέγια: “Προσπάθησε να κάνει πάρτι σαν του Λουκιανού”

Στη συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια η Άννα Βαγενά είπε, «Η μόνη μας αγωνία όταν είδαμε αυτό το πράγμα ήταν να είναι όλοι καλά να μην υπάρξουν ατυχήματα. Ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα… Ο Λουκιανός ήταν ένας άγγελος και ο κόσμος το σεβόταν αυτό. Σε καμία του συναυλία δεν έγιναν έκτροπα. Ο Λουκιανός σκορπούσε την αγιοσύνη παντού. Όσο και να προσπάθησαν να τον μιμηθούν αργότερα, δεν τα κατάφεραν. Ήταν μοναδικός».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR