counter

Ανίτα Μπραντ: Μιλά για τον τραυματισμό που την έκανε να εγκαταλείψει την καριέρα του μοντέλου

Ανίτα Μπραντ:  Μιλά για τον τραυματισμό που την έκανε να εγκαταλείψει την καριέρα του μοντέλου
Ανίτα Μπραντ: Μιλά για τον τραυματισμό που την έκανε να εγκαταλείψει την καριέρα του μοντέλου

Στην εφημερίδα, Πρώτο Θέμα, μίλησε η σύντροφος του Χάρη Χριστόπουλου, Ανίτα Μπραντ! Η ξανθιά καλλονή, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη μόλυνση του προσώπου της, αλλά και στο πώς τελικά κατάφερε να γίνει μία από τις πιο πετυχημένες makeup artist.

«Ήταν σαν ένα ατύχημα όπου μια είδους αναπηρία σε αναγκάζει να εγκαταλείψεις τον χώρο την εποχή που είσαι περιζήτητος και νιώθεις ότι μπορείς να δουλέψεις καλά. Για κάποιο διάστημα ήμουν ψυχολογικά στα κάτω μου, αλλά, ευτυχώς, δεν κράτησε πολύ , είμαι φύσει και θέσει survivor. Αναζητώ πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ακόμα και όταν φαινομενικά υπερισχύει η μαυρίλα. Όταν πήρα την απόφαση ότι πρέπει να εγκαταλείψω τις φωτογραφήσεις, έψαξα να βρω εναλλακτική λύση. Σκέφτηκα να τελειοποιήσω το ταλέντο μου στο make up και δειλά δειλά έγινα μακιγιέζ», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!

Η Ανίτα Μπραντ δεν χρειάστηκε να εκπαιδευτεί σε κάποια σχολή.

«Ήταν ένα ταλέντο που είχε έμφυτο. Δεν πήγα σε σχολές, ασχολήθηκα με επιμονή και συνέπεια μόνη μου. Τολμώ να πω ότι είμαι αυτοδίδακτη. Πάντα ήμουν αυτοδίδακτη, στα πάντα. Έμαθα ελληνικά, αλλά και αγγλικά μόνη μου, όπως έμαθα να μακιγιάρω τους ανθρώπους, τονίζοντας τα σωστά χαρακτηριστικά και κρύβοντας τις ατέλειες», αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα.
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR