counter

Angelina Jolie – Brad Pitt: Χωρίς τα παιδιά, ξαναζούν τον έρωτά τους

Angelina Jolie – Brad Pitt: Χωρίς τα παιδιά, ξαναζούν τον έρωτά τους
Angelina Jolie – Brad Pitt: Χωρίς τα παιδιά, ξαναζούν τον έρωτά τους

Οι οικογενειακές στιγμές και τα παιδιά τους που είναι το μόνο τους μέλημα είναι σίγουρα η προτεραιότητα του διάσημου ζευγαριού. Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt που εθεάθησαν έξω από εστιατόριο στην Airlie Beach της Αυστραλίας την ώρα που οι δυο τους πήγαιναν να δειπνήσουν.

Αποφάσισαν να δώσουν λίγο χρόνο και για τη σχέση τους και να αφήσουν τα παιδιά τους για να έρθουν πιο κοντά και να φάνε σαν ζευγάρι, ρομαντικά και ήρεμα. Οι δυο τους πάντα εντυπωσιάζουν τα πλήθη όταν δίνουν το "παρών" σε βραβεία ή κάποια κοσμική εκδήλωση. Αυτή τη φορά είπαν να καταπλήξουν τα πλήθη πηγαίνοντας απλά σε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.

Πλήθος κόσμου ήταν στημένο έξω από το εστιατόριο Shipwreck Bar & Grill και περίμενε με ανυπομονησία να δει από κοντά τους δυο αγαπημένους του star του Hollywood, λίγο πριν οι ίδιοι απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έφτασαν χέρι – χέρι στο εστιατόριο και σαν γνήσιοι star δεν παρέλειψαν να χαιρετήσουν τον κόσμο και να υπογράψουν τα αυτόγραφα των θαυμαστών. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί και τα 6 τους παιδιά βρίσκονται στην Αυστραλία με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας “Unbroken”, την οποία σκηνοθετεί η Angelina Jolie. O Brad Pitt στηρίζει τη σύζυγο του σε όλα και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, που σίγουρα έχει ανάγκη καθώς οι φήμες για την υγεία της οργιάζουν ακόμη μια φορά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR