counter

Angelina Jolie-Brad Pitt: Νέα τροπή παίρνει η διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους

Angelina Jolie-Brad Pitt: Νέα τροπή παίρνει η διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους
Angelina Jolie-Brad Pitt: Νέα τροπή παίρνει η διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους

Όλα έδειχναν πως τα πράγματα σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιο Jolie-Pitt και τη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών είχαν πάρει τον δρόμο τους. Έναν δρόμο αρνητικό για τον Brad Pitt, αφού το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει τη φυσική επιμέλεια των παιδιών στην Angelina Jolie, αλλά επιτρέπει και σε εκείνον επισκέψεις αρκεί να υποβάλλεται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε τεστ τα οποία θα επιβεβαιώνουν πως δεν κάνει χρήση αλκοόλ και ουσιών.

Διαβάστε επίσης: Angelina Jolie - Brad Pitt: Έφτασαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους

Angelina Jolie και Brad Pitt

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την απόφαση, όλη η οικογένεια πρέπει να ακολουθήσει κάποιες θεραπείες, ενώ για τα παιδιά ορίστηκαν και ατομικές συνεδρίες. Ο πρώην σύζυγος της Jolie, όμως, αποφάσισε να τα τινάξει όλα στον αέρα και να μπει και πάλι δυναμικά στη μάχη για την διεκδίκηση της επιμέλειας μιας και όπως δήλωσε “η Angelina Jolie δεν θα έπρεπε ποτέ να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τις θεραπείες που ακολουθούν τα παιδιά τους”.

Angelina Jolie και Brad Pitt

Πως ξεκίνησε αυτό; Ούτε λίγο, ούτε πολύ από ένα δημοσίευμα της “Daily Mail” στο οποίο εκτός από περιγραφές, αναρτήθηκαν και εικόνες από τα emails που έστειλε η δικηγόρος της Jolie, τα οποία περιείχαν πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες αυτές. Πληροφορίες απόρρητες οι οποίες σύμφωνα με τον Brad Pitt δεν θα έπρεπε ποτέ να δουν το φως της δημοσιότητας μιας και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τα παιδιά τους. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός ισχυρίζεται πως η Angelina Jolie δεν έκανε τίποτα προκριμένου να διαφυλάξει τα συγκεκριμένα στοιχεία, αντίθετα μάλιστα, προέβη σε νέα διάταξη η οποία γνώριζε πως θα φέρει στο φως στοιχεία όπως π.χ. τους φακέλους υγείας των παιδιών, τα ονόματα των γιατρών τους και διάφορα άλλα τα οποία θα έπρεπε να παραμείνουν κρυφά.

Angelina Jolie και Brad Pitt

Κάπως έτσι, λίγο μετά την συμφωνία η οποία είχε αρχικά επιτευχθεί, ο Pitt καταθέτει εγγράφως στο δικαστήριο τα νέα δεδομένα επισημαίνοντας πως η πρώην σύζυγός του “έχει θέσει σε κίνδυνο την ιδιωτική ζωή των παιδιών αγνοώντας μια συμφωνία εμπιστευτικότητας που έχει ρητά σχεδιαστεί προκειμένου να προστατεύσει τα ανήλικα τέκνα τους”. Ο δικηγόρος του Pitt συμπληρώνει ότι “τα ανήλικα παιδιά πρέπει να προστατεύονται από την ντροπή και το στίγμα που προκύπτουν από την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες που αφορούν τη συναισθηματική κατάστασή τους και τις σχέσεις τους με τους γονείς τους”, κάτι για το οποίο δεν μερίμνησε ποτέ η Jolie, αλλά ούτε και η ομάδα που την εκπροσωπεί στο δικαστήριο.

Τέλος, ο ηθοποιός εξέφρασε την ανησυχία του προσθέτοντας: “Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι μιας και αν τα αρχεία του δικαστηρίου σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών δεν σφραγίζονται, οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτά θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες όσον αφορά την διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής των παιδιών μας.”

Brad Pitt

Εν κατακλείδι, και προκειμένου να δώσει ένα τέλος στην προσπάθεια να σταματήσουν να δημοσιοποιούνται τέτοιου είδους έγγραφα, κατέθεσε υπέρ του ηθοποιού και ένας ψυχολόγος δηλώνοντας πως όλα τα έγγραφα θα πρέπει να διατηρούνται σφραγισμένα για χάρη των παιδιών, αλλά και πως σύμφωνα με τα δεδομένα, τα παιδιά είχαν ήδη θιγεί από τη στιγμή που ήρθαν σε σύγκρουση με τους γονείς τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για την έκδοση του διαζυγίου.

Μέσα από όλα αυτό, ο Pitt κατάφερε να διεκδικήσει μια ακρόαση έκτακτης ανάγκης, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό από τον δικαστή. Αυτό, σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο 2017 προκειμένου να συναντήσει και πάλι την πρώην αγαπημένη του στο δικαστήριο και να συνεχίσει εκ νέου τον αγώνα του για την επιμέλεια των παιδιών.

 

Photos: Fameflynet/Visualhellas.gr & Shutterstock

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR