counter

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Γιώργο Βάλαρη

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Γιώργο Βάλαρη
Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Γιώργο Βάλαρη

Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιώργος Βάλαρης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους  ένα γεγονός που τον εκνεύρισε και τον στεναχώρησε, χωρίς όμως να θέλει να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Είναι γεγονός, ότι το Ελληνικό θέατρο ίσως και εξαιτίας της οικονομικής, αλλά και της ηθικής κρίσης της χώρας μας έχει εισέλθει σε μια κανιβαλιστική κατάσταση , εξαρτημένο από το ευρώ στο χέρι (φεύ), χωρίς λόγο, ηθική, γεμάτο θράσος, αχαριστία και α πολιτισμό. Φυσικά μέσα σε αυτά τα πλαίσια η ευεργεσία φαντάζει ένα αγαθό και μια αρετή μακρινή και ο πισωπλατιμσός ανάγεται σε μέγιστη παλαιά τέχνη έως βιρτουοζιτέ (φευ δις) με στόχο το προσωπικό και επαγγελματικό χτύπημα του αντιπάλου. Η πορεία μου ακόμη και χρονικά έχει επιδείξει μόνο κατορθώματα με προσωπικό μόχθο και αγώνα, χωρίς τις πλάτες κανενός, εξού και βάλλομαι πάντα τόσο έντονα. Όμως και αυτή τη φορά, η απάντηση μου αλλά και της εταιρεία μας, θα είναι πολύ σκληρή ( μάρτυς πάντα ο θεός και η Ελληνική δικαιοσύνη)
Γιατί ουε και αλίμονο όταν σκυλιάζω εγώ ... η συνέχεια επί της οθόνης...η μάλλον επι της σκηνής..! Καλό μήνα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο λίγη ώρα πριν το ξέσπασμα του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη και του enikos.gr το θέατρο «Broadway» πέρασε στην διαχείριση της εταιρείας του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Η συμφωνία έγινε με τον ιδιοκτήτη του θεάτρου Βασίλη Πλατάκη, ο οποίος παραμένει στο “τιμόνι” της ιστορική σκηνής και την επόμενη σεζόν θα ανεβάσουν την μουσική κωμωδία «Η Παριζιάνα» των Γιάννη Δαλιανίδη - Μίμη Πλέσσα, έπειτα από πενήντα χρόνια.

Να θυμίσουμε πως τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Βάλαρης δραστηριοποιούταν στο θέατρο Broadway ενώ ήδη ετοίμαζε την νέα του παραγωγή.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR