counter

Ανέστης Βλάχος: Τι συμβαίνει με τη διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού; Οι τελευταίες εξελίξεις

Ανέστης Βλάχος: Τι συμβαίνει με τη διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού; Οι τελευταίες εξελίξεις
Ανέστης Βλάχος: Τι συμβαίνει με τη διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού; Οι τελευταίες εξελίξεις

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ιδιόχειρης διαθήκης του Ανέστη Βλάχου.

Ο δικηγόρος του γιου του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλή, μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” λέγοντας πως δεν υπάρχει διαθήκη κατατεθειμένη στο Ειρηνοδικείο και η πλευρά θα προχωρήσει σε αποδοχή της κληρονομιάς του αείμνηστου ηθοποιού.

Ο Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, ανέφερε πως ήρθε σε επαφή με την άλλη πλευρά σχετικά με το εάν έχει δημοσιευτεί κάποια διαθήκη του ηθοποιού, προσδοκώντας να βρεθεί μία λύση.

Ωστόσο, η λύση δεν βρέθηκε καθώς μέσω κάποιων διαρροών σε εφημερίδα, γράφτηκε πως υπάρχει διαθήκη.

Μάλιστα, με τον Κωνσταντίνο Παπαναστασίου δεν επικοινώνησε κάποιος αρμόδιος συμβολαιογράφος ή δικηγόρος προκειμένου να του κάνει γνωστή την ύπαρξη κάποιας διαθήκης. Αν η πλευρά της κόρης του ηθοποιού είχε στα χέρια της κάποιο έγγραφο, όφειλε να το έχει καταθέσει στη γραμματεία του Ειρηνοδικείου προς δημοσίευση.

Ακόμη, ο δικηγόρος του γιου του Ανέστη Βλάχου ξεκαθάρισε πως ο όρος «αποδοχή κληρονομιάς» νοείται ως το γεγονός ότι Ηρακλής Βλάχος αποδέχεται τα 3/8 της περιουσίας του, στην εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που παρουσιάστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega η κόρη του Ανέστη Βλάχου, αποφάσισε να κοινοποιήσει μία ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια. Μάλιστα, η Έλλη Βλάχου υποστηρίζει πως, την έχει καταθέσει στο Ειρηνοδικείο και έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Η πλευρά του γιου του Ανέστη Βλάχου, αρνείται την ύπαρξη της διαθήκης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR