counter

Ανέστης Βλάχος: Στην αντεπίθεση η χήρα του για την ιδιόχειρη διαθήκη - Εμφύλιος στην οικογένεια

Ανέστης Βλάχος: Στην αντεπίθεση η χήρα του για την ιδιόχειρη διαθήκη - Εμφύλιος στην οικογένεια
Ανέστης Βλάχος: Στην αντεπίθεση η χήρα του για την ιδιόχειρη διαθήκη - Εμφύλιος στην οικογένεια

Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ιδιόχειρης διαθήκης του Ανέστη Βλάχου, που φέρεται να έδωσε στην πολυαγαπημένη του κόρη, Έλλη και την οποία αμφισβητεί ο γιος του, Ηρακλής Βλάχος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ο γιος του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο, Ηρακλής Βλάχος προτίθεται να φτάσει στα δικαστήρια για την εγκυρότητα της διαθήκης.

Όπως ωστόσο μετέφεραν άνθρωποι από το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του, Ανέστη Βλάχου, Μαρίας Γαρίτση, η διαθήκη που έκανε ο ηθοποιός βρίσκεται ήδη σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το επόμενο χρονικό διάστημα. «Η διαθήκη δόθηκε στην κόρη του, Έλλη από τον ίδιο τον πατέρα της» αναφέρει στην Espresso πηγή από το περιβάλλον της.

Και μπορεί να έχουν βγει τα «μαχαίρια» για όσα ο Ανέστης Βλάχος φέρεται ότι έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη, όμως η «οικογένειά του πενθεί για τον άνθρωπό της. Ας αφήσουμε να ανοιχτεί πρώτα η διαθήκη και μετά ας γίνει ό,τι γίνει» είπε στην εφημερίδα, άνθρωπος από το περιβάλλον της Μαρίας Γαρίτση.

Η αιτία του πολέμου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στην δεύτερη σύζυγό του και μέσα στην οποία δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά, όπως και κανένα άλλο μέρος της οικογένειάς του.

«Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα» είχε δηλώσει στην εφημερίδα ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, κ. Παπαναστασίου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ανέστης Βλάχος παντρεύτηκε δυο φορές και απέκτησε δύο παιδιά. Από τον πρώτο του γάμο με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη απέκτησε τον γιο του Ηρακλή. Λίγα χρόνια αργότερα και ενώ ο Ηρακλής είχε μεγαλώσει, ο Ανέστης Βλάχος αποφάσισε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τη συνάδελφό του, Μαρία Γαρίτση. Καρπός του έρωτάς τους η Έλλη. Πλέον η οικογένεια είναι χωρισμένη στα δύο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR