counter

Άνδρη Θεοδότου: Δείτε την σοκαριστική ομοιότητα που έχει με την κόρη της

Άνδρη Θεοδότου: Δείτε την σοκαριστική ομοιότητα που έχει με την κόρη της
Άνδρη Θεοδότου: Δείτε την σοκαριστική ομοιότητα που έχει με την κόρη της

Την βλέπουμε στην σειρά "Εκτός υπηρεσίας" στον ΑΝΤ1 αλλά λίγοι ξέρουν ότι έχει μια κόρη, με την οποία μοιάζει μάλιστα πολύ! Η Άνδρη Θεοδότου, είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Δεγαϊτη ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και σκηνοθέτης. 

Μάλιστα, όπως δήλωσε η ίδια στο Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά την διάρκεια συνέντευξής της στο “The 2night Show”, τον πρώτο χρόνο, κρατούσαν κρυφή την σχέση τους, αφού απαγορεύονταν να είναι μαζί λόγω του ότι φοιτούσαν και οι δύο στο θέατρο τέχνης και εκεί το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα αυστηρό. Τελικά ο έρωτάς τους ήταν... ασταμάτητος και μάλιστα μετρούν μαζί 26 χρόνια. 

Άνδρη Θεοδότου: Η ομοιότητα με την κόρη της

Καρπός του έρωτά τους είναι η μοναχοκόρη τους Διώνη, ηλικίας 17 ετών. Αν και η ίδια δεν μιλάει συχνά για τα προσωπικά της, σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day” είχε αποκαλύψει πως η κόρη της είχε γεννηθεί με ένα σπάνιο σύνδρομο αϋπνίας, εξαιτίας του οποίου για πολλούς μήνες κοιμόταν δύο ώρες την ημέρα. Η Άνδρη Θεοδότου είχε αναρτήσει φωτογραφία με την μεγάλη της αδυναμία, την κόρη της, Διώνη, η οποία και της μοιάζει εκπληκτικά!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR