counter

Andrew Lambrou: Η πρόβα της Κύπρου στη Eurovision, η απάντηση για τα φωνητικά και το μήνυμα στον Victor Vernicos

Andrew Lambrou: Η πρόβα της Κύπρου στη Eurovision, η απάντηση για τα φωνητικά και το μήνυμα στον Victor Vernicos
Andrew Lambrou: Η πρόβα της Κύπρου στη Eurovision, η απάντηση για τα φωνητικά και το μήνυμα στον Victor Vernicos

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2023, Andrew Lambrou, λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή για τον Β’ Ημιτελικό μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, απάντησε στα σχόλια που τον θέλουν να τραγουδάει Playback, ενώ έστειλε ένα μήνυμα στον Έλληνα εκπρόσωπο Victor Vernicos.

Δείτε επίσης! Andrew Lambrou - Eurovision 2023: Το βιογραφικό του γοητευτικού τραγουδιστή της Κύπρου

Eurovision 2023 – Όσα είπε ο Andrew Lambrou

«Οι πρόβες είναι για να κάνουμε λάθη. Τα πράγματα πήγαν καλά. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε για να είναι τέλειο αλλά, νιώθω ότι τα πράγματα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σειρά εμφάνισης άρα, δεν παραπονιέμαι. Είμαι εγώ που τραγουδάω, σας το υπόσχομαι. Δε μας επιτρέπεται να έχουμε πίσω φωνητικά. Σας υπόσχομαι ότι εγώ τραγουδάω. Θα υπάρξουν κάποια κοντινά. Αυτό έχουμε ζητήσει για να είναι τέλειο. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα στη σκηνή.

Έχω δει πολλά μηνύματα στο διαδίκτυο. Δεν παραπονιέμαι φυσικά, είναι υπέροχο να με στηρίζουν από όλο τον κόσμο και αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ευχαριστιέται την εμφάνισή μου» είπε σε άλλο σημείο ο νεαρός καλλιτέχνης.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ τα γραφεία στοιχημάτων. Έχω μια δουλειά να κάνω και ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, θα δούμε πως θα πάει», είπε ο Andrew Lambrou.

Μάλιστα, ο Andrew Lambrou έστειλε και το δικό του μήνυμα στον Victor Vernicos: «Νομίζω ότι ο καθένας που μπορεί να συμμετάσχει στη Eurovision στην ηλικία των 16 ετών, είναι ήδη νικητής και είναι εξαιρετικό αυτό που κάνει ο Victor. Το τραγούδι του είναι φανταστικό, θα τα δώσει όλα. Μίλησα μαζί του και θα πρέπει να είναι περήφανος για τον εαυτό του. Βίκτωρα, αν με βλέπεις, θα πρέπει να είσαι περήφανος, 16 ετών, ο νεότερος διαγωνιζόμενος».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ZumaPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR