counter

Ανδρέας Μπάρκουλης: Παρουσίασε σημάδια ασιτίας

Ανδρέας Μπάρκουλης: Παρουσίασε σημάδια ασιτίας
Ανδρέας Μπάρκουλης: Παρουσίασε σημάδια ασιτίας

Ανδρέας Μπάρκουλης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, σημάδια ασιτίας παρουσίασε ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Όπως υποστηρίζει ο θεράπων ιατρός του ο ηθοποιός εμφάνισε προβλήματα υποτισιτισμού, με την υγεία του να έχει κλονιστεί.

Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη Μπάρκουλη, δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα : «Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Πίστευα ότι είχε βαρύνει τον τελευταίο καιρό, διότι έχει κι ένα ιστορικό με αρκετές παθήσεις. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Πρέπει να είσαι γιατρός, για να το καταλάβεις αυτό, όπως και συνέβη δηλαδή. Εκείνος παρατήρησε το χρώμα του, είδε πόσο αδύναμος ήταν και μου ζήτησε να του επιτρέψω να κάνει κάποιες εξετάσεις».

Για την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του μίλησε στην Εspesso και ο θεράπων ιατρός του: «Οταν είδα τον Ανδρέα, παρουσίαζε προβλήματα υποσιτισμού. Ζήτησα την επόμενη μέρα να έρθει στο ιατρείο, όπου τον μετέφεραν στα χέρια, αφού πλέον δεν μπορεί να κουνήσει τα άκρα του. Χρειάζεται πολλές εξετάσεις, καθημερινή μέτρηση του ζαχάρου και επουλωτικές αλοιφές. Ο Ανδρέας είναι απόλυτα κλινήρης» 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR