counter

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρόβλημα υγείας, ο γιος και οι γυναίκες της ζωής του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρόβλημα υγείας, ο γιος και οι γυναίκες της ζωής του
Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρόβλημα υγείας, ο γιος και οι γυναίκες της ζωής του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από μόνος του ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Αναζητήσεις για τα παιδιά, τα τραγούδια που έχει γράψει, την υγεία του (μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα) αλλά και τον καρκίνο που νίκησε πριν μερικά χρόνια, είναι αρκετά συχνές και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όλο το βιογραφικό του!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ηλικία και το βιογραφικό

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γεννήθηκε το 1952 στην Πάτρα, στις 6 Ιουνίου για να είμαστε ακριβείς και είναι μικρότερος αδερφός του Θάνου Μικρούτσικου. Ο πατέρας του ήταν μαθηματικός, ενώ και ο ίδιος είναι πτυχιούχος μαθηματικός. Έχει γράψει αρκετά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει ενώ έχεi αφήσει το δικό του στίγμα στην ελληνική τηλεόραση. Οι κορυφαίες του μουσικές επιτυχίες είναι: Κυκλωπάκι (1985), Χαμένο Νησί (1986), Συχνότητες (1987), Έρωτας Κεραυνοβόλος (1988), Άνοιξη (1991), Δεν Μετανιώνω (1991), Κουτσουράκι (1991), Όσο Γυρίζει η Γη (1993).

Το 1991 συμμετείχε στη Eurovision με το τραγούδι του Άνοιξη, που ερμήνευσε η Σοφία Βόσσου καταλαμβάνοντας την 13η θέση. Ένα πλήρες άλμπουμ με το ίδιο όνομα (Άνοιξη) κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά και θεωρείται το καλύτερο του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Με τον γιο του στο Dream Show

Τα έτη 1992 και 1993 ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι Το Μεγάλο Παζάρι.

Φεύγοντας από το Mega Channel για τον ΑΝΤ1, ήταν ο πρώτος που γνώρισε στους Έλληνες την Reality τηλεόραση. Τα σόου του, όπως το Επιτέλους Μαζί από το 1996 έως το 2000, δέχτηκαν πολλές κακές κριτικές, παρά τις πολύ καλές επιδόσεις τηλεθέασης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίασε τις τρεις πρώτες σεζόν του Big Brother στο κανάλι του ANT1 (την τρίτη σεζόν είχε μετονομαστεί σε The Wall). Παρουσίασε ακόμη το μουσικό ριάλιτι σόου του ΑΝΤ1, Fame Story. Επίσης παρουσίασε το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Θησαυροφυλάκιο και πάλι από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, από το 2001 ως το 2004.

Mε τον αδερφό του, Θάνο

Αργότερα μετακινήθηκε στον Alpha TV, όπου παρουσίασε το ριάλιτι Από Καρδιάς, εκπομπή που διακόπηκε οριστικά μετά από ομόφωνη απόφαση του ΕΣΡ. Η απόφαση ελήφθη στις 13 Ιουνίου 2006 έπειτα από σειρά προστίμων που είχε επιβάλει το ΕΣΡ στο κανάλι και σύσταση μεταφοράς της εκπομπής σε βραδινή ζώνη, την οποία δεν ακολούθησε το κανάλι.Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρέμεινε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου τον Σεπτέμβριο παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου Αυτός μας έλειπε με την Δήμητρα Ρουμπέση και τη Σοφία Βόσσου. Η εκπομπή κόπηκε και αντικαταστάθηκε από τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή Μες στην καλή χαρά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταπήδησε στο Star Channel για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής με τίτλο Παρέα με τον Ανδρέα. Το 2009 ο Μικρούτσικος έσπασε το συμβόλαιό του με τον σταθμό και έμεινε εκτός τηλεόρασης. Επανήλθε στις 29 Αυγούστου 2020 ως σχολιαστής στο Big Brother που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι γάμοι και τα παιδιά

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει νυμφευθεί τρεις φορές, τη Μαρία Δημητριάδη, τη Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση. Είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με την τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Ο Μικρούτσικος έχει έναν γιο, τον Στέργιο από τον πρώτο του γάμο με τη Μαρία Δημητριάδη.

Ανδρέας μικρούτσικος: Η κατάσταση της υγείας του

Το πρωί της Τετάρτης 29/6 η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κόλλησε κορονοϊό από την σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγέλη και έτσι βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ανησυχεί τους θαυμαστές του με την υγεία του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του αποκαλύπτοντας ότι οι γιατροί του βρήκαν μια σειρά από καρκίνους στον προστάτη. 

Με την Σοφία Βόσσου και την Δήμητρα Ρουμπέση στον γάμο τους

Ο παρουσιαστής μίλησε για τους τρεις μήνες που χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο εξηγώντας πώς ξεκίνησε η περιπέτειά του:

«Ξεκίνησε από έναν επίμονο πυρετό. Με τους πυρετούς ήμουν εξοικειωμένος από μικρό παιδί γιατί πάθαινα συχνά αμυγδαλίτιδες. Όμως αυτός ο πυρετός ήταν διαφορετικός γιατί τον ακολουθούσε ένας τρόμος. Έτρεμα. Δεν ήταν υψηλός αλλά είχα ρίγη και είχα τρέμουλο κι οι γιατροί μου είπαν να πάω αμέσως στο νοσοκομείο. Στην αρχή φάνηκε σαν ουρολοίμωξη αλλά μετά από τις εξετάσεις αποδείχτηκε πως είχα μια σειρά από καρκίνους στην ουροδόχο κύστη, στον προστάτη. Έκανα ένα πρώτο, απλό χειρουργείο, όπου αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα ήταν πιο σύνθετο και μετά χρειάστηκε να κάνω και το δεύτερο. Και τα δύο χειρουργεία πήγαν καλά. Και μέχρι σήμερα δεν είχα αναφέρει καθόλου τον καρκίνο γιατί αυτά που με απασχόλησαν ήταν άλλα. Γιατί μέσα στο νοσοκομείο έπαθα σηψαιμία. Εκεί, λοιπόν, έδωσα μάχη. Δεν έπεφτε ο πυρετός, είχα παραισθήσεις, έβλεπα τοίχους να άρχονται καταπάνω μου, μου χορηγούσαν αντιβιώσεις για να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός. Όταν συνήλθα, μου είπαν ότι πέρασα, τρία στάδια με τρία διαφορετικά μικρόβια, η περίπτωσή μου ήταν διδακτορικό στη σηψαιμία. Δύο φορές σχεδόν…. αναχώρησα και με επανέφεραν. Τη δεύτερη χρειάστηκε να διασωληνωθώ στην εντατική».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR