counter

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του! Τι είπε η σύντροφός του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του! Τι είπε η σύντροφός του
Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του! Τι είπε η σύντροφός του

Στην εντατική εισήχθη την Πέμπτη (23/02) ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έπειτα από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», έπειτα από έντονη δύσπνοια. Ο ίδιος διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και αποφασίστηκε η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Διαβάστε επίσης: Στην εντατική o Aνδρέας Mικρούτσικος! Τι συνέβη;

Το πρωί της Τετάρτης η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή μίλησε στο Happy Day και ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή και η αποσωλήνωσή του αναμένεται να γίνει σήμερα.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει, θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον. Ανταποκρίθηκε στην θεραπεία των γιατρών. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαι πάντα εκεί. Κανένας γιατρός όταν κάποιος βρίσκεται σε ΜΕΘ δεν μπορεί να είναι πολύ αισιόδοξος. Είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχθεί πολύ μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα», είπε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR