counter

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στηρίζει τον Γιώργο Τσαλίκη και αφήνει "αιχμές" για τον ΣΚΑΪ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στηρίζει τον Γιώργο Τσαλίκη και αφήνει "αιχμές" για τον ΣΚΑΪ
Ανδρέας Μικρούτσικος: Στηρίζει τον Γιώργο Τσαλίκη και αφήνει "αιχμές" για τον ΣΚΑΪ

Σχολιάζοντας τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τον ΣΚΑΙ και την στήριξή της στον Γιώργο Τσαλίκη, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα. Επίσης ο καταξιωμένος παρουσιαστής σχολίασε την επιλογή του Γιώργου Τσαλίκη για τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή του Big Brother, αλλά και τη ρήτρα εχεμύθειας που ανέφερε το κανάλι του Φαλήρου ώστε να καταγγείλει το συμβόλαιο του.

«Έχω υπογράψει ότι συμβόλαιο μπορείς να φανταστείς. Ποτέ δεν τα κοίταξα, εκ των υστέρων μπορεί να τα έχω κοιτάξει, δεν τα κοίταξα και ποτέ δεν στηρίχτηκα. Ο λόγος μου ήταν συμβόλαιο και αυτή είναι η λογική μου, αλλά ο όρος ρήτρα εχεμύθειας δεν υπάρχει. Δηλαδή μια ρήτρα εμπιστευτικότητας - εχεμύθειας προέκυψε στα ριάλιτι για τους παίκτες, πχ βγήκες πρώτος στο τραγούδι, θα πας στην εταιρεία που το κανάλι σου επιλέγει, θα πας πρώτα σε εκπομπές που το κανάλι έχει. Όλα αυτά διάτρητα είναι, αλλά να υπάρχει ρήτρα εχεμύθειας με την έννοια ότι το κανάλι με επιλέγει να παρουσιάσω μια εκπομπή κι εγώ δεν δύναμαι να βγω να το κάνω να σας πω εν συντομία τη δική μου ιστορία με το Big Brother του ΑΝΤ1. Τότε λοιπόν συζητήσαμε πως θα γίνει η διαφήμιση του παρουσιαστή. Το project ήταν πειραματικό και καινούριο, έσκιζε, αλλά ήταν και ο φόβος και ο τρόμος αν θυμάστε το 2000. Όταν ετέθη στο τραπέζι πως θα γίνει η διαφήμιση και η πρόταση του καναλιού και η δικιά μου η πρόταση ήταν το Big Brother, αυτή ήταν η πρόταση, αφήστε το θέμα του παρουσιαστή να μας προκύψει στην πρεμιέρα ή να έχει διαρρεύσει υπογείως. Το Big Brother έρχεται στην Ελλάδα κι έτσι έγινε. Όταν με φώναξαν από τον ΣΚΑΙ όχι για τη θέση του παρουσιαστή αλλά ενός συμβούλου, ετέθη πάλι θέμα πως να με διαφημίσουν και είπα ότι λίγο πολύ έχει διαρρεύσει, αφήστε το. η δικιά μου πρόταση ήταν να κάνω συνεντεύξεις αφού ξεκινήσει. 

Τι θέλω να πω με αυτό. Δεν υπάρχουν ρήτρες εχεμύθειας. Αυτά που λέχθηκαν για τον Τσαλίκη είναι το εξής πράγμα. Ψάχνοντας να βρούνε παρουσιαστή και έχοντας μια αντίληψη για τους παρουσιαστές, ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη εκπομπή που ξέρω τι αντίληψη έχουν, επέλεξαν τον Γιώργο Τσαλίκη. Καλώς ή κακώς. Εγώ δεν είμαι υπέρ των τραγουδιστών σε αυτή την εκπομπή, αλλά ο Γιώργος Τσαλίκης είναι από αυτούς που έχουν λόγο, που μιλάει, είναι εξαίρεση στο λάθος του να μπει τραγουδιστής σε αυτή τη θέση. Τον επέλεξαν. Ήταν καλή λύση για εμένα. Για κάποιο λόγο μετά άλλαξαν γνώμη. Υπάρχει λοιπόν το εξής, πιάνεις τον Τσαλίκη και του λες βρήκαμε κάτι άλλο και θα σου πούμε να σου προτείνουμε κάτι άλλο, συμφωνείς δεν συμφωνείς, αυτό είναι. Αλλά το να διαρρέει και να νιώθει ο Τσαλίκης ότι κάποιοι του σκάβουν... Γύρισε και είπε εγώ παιδιά θα παρουσιάσω αυτό. Τώρα το κείμενο του ΣΚΑΙ περί ρήτρας εχεμύθειας και όλο αυτό, αυτά είναι τρίχες κατσαρές, αέρας κοπανιστός. Εν προκειμένω ο Τσαλίκης έχει δίκιο και από την άλλη δικαιούται το κανάλι να πει έκανα λάθος και να το αλλάξει είτε αποζημιώνοντας τον Τσαλίκη ή βρίσκοντας του μία καλύτερη εκπομπή που ενδεχομένως θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα. Δικαίωμά του από τη στιγμή που είχε υπογράψει συμβόλαιο να πει από τον φίλο του μέχρι σε μια συνέντευξη ότι ναι θα παρουσιάσω το Big Brother. Είναι απλά τα πράγματα και υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που τα κάνουν δυσκοίλια τα πράγματα και γόρδιο δεσμό.

«Η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ δεν τελείωσε ομαλά. Στις τελευταίες εκπομπές ένιωθα ότι δεν υπήρχα στην ουσία. Συνέντευξη βασική δεν έπαιρνα. Υπήρχε μια τάση περιορισμού. Φοβήθηκαν να μην εκθέσω πράγματα και καταστάσεις. Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με το κανάλι. Κάποια στελέχη έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως…»

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR