counter

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Ο Αντώνης μου είπε ότι είναι ερωτευμένος με την Σοφία”

Στη διαδικτυακή εκπομπή «Live στη σοφίτα» μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έκανε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με το “Big Brother”

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε κάτι που του εκμυστηρεύτηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης λίγο μετά την απομάκρυνσή του από το “Big Brother”. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ήταν ερωτευμένος με την Σοφία Δανέζη.

«Ξέρετε τι μου έλεγε ο Αντώνης; Ότι είναι ερωτευμένος με την Σοφία. Μου το είπε στο τηλεφώνημα. Μου είπε λεπτομέρειες που δεν της έχουμε δει. Μου είπε για το πως της έγραφε χαρτάκια, πως της άφηνε μέσα στα ρούχα της πραγματάκια. Μου είπε με κλάματα: “Ανδρέα σου μιλάω απόλυτα ειλικρινά, αν μου έδιναν αυτή τη στιγμή 5 εκατομμύρια ευρώ και μου λέγανε πάρε αυτά τα λεφτά και εξαφανίσου ή άσε τα λεφτά και μπες μέσα να πας να βρεις τη Σοφία να την αγκαλιάσεις, να την φιλήσεις, δεν θα έπαιρνα τα λεφτά, θα έμπαινα να την αγκαλιάσω. Είμαι ερωτευμένος”. Και ρωτάω ποιος ερωτευμένος είναι το προφίλ του βιαστή έστω και υποσυνείδητα; Άρα για την κουβέντα που έκανα εκ των υστέρων, εγώ συμπεραίνω ότι είναι ένα παιδί άμυαλο, που δεν βουτάει τη γλώσσα του πριν μιλήσει.», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, όπως προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR