counter

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αιχμηρή απάντηση στον Light, "Άσχετο, θρασύτατο τυπάκι, ανύπαρκτος"

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αιχμηρή απάντηση στον Light, "Άσχετο, θρασύτατο τυπάκι, ανύπαρκτος"
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αιχμηρή απάντηση στον Light, "Άσχετο, θρασύτατο τυπάκι, ανύπαρκτος"

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Light και στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ο trapper έκανε κάποιες νέες αιχμηρές δηλώσεις για τον παρουσιαστή, τις οποίες ο ίδιος δεν άφησε ασχολίαστες.

Διαβάστε επίσης! Light για Μικρούτσικο: "Το ότι είσαι 150 ετών μούμια δεν σημαίνει ότι αξίζεις σεβασμό"

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Light

«Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δυο. Είτε μιλάει, είτε δε μιλάει, μένει λευκό το γιασεμί. Λέει τις βλακείες του, οι οποίες δε με απασχολούν. Με απασχολεί στο βαθμό και στο μέτρο ότι είναι σε μια επιτροπή μιας μουσικής εκπομπής μουσικών ταλέντων, παιδιών… Σε μια επιτροπή που πάνε άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική, λένε την άποψή τους και κρίνουν τα παιδιά. Εκεί μπαίνει η απασχόλησή μου, ως κριτής των τηλεοπτικών πραγμάτων. Το τι λέει αυτό το ανίδεο και άσχετο πλάσμα δε με αφορά, δε με ακουμπάει. Όλα τα παραπληροφορεί. Ακόμα και την ηλικία μου τη μεγαλώνει επίτηδες… Γκουγκλάρισε και είδε τον αδερφό μου στιχουργό, εξαιρετικός. Και είναι άσχετος και γκουγκλάρει και δε ξέρει να διαβάζει. Είπε ότι είναι μεγάλος στιχουργός, έτσι ξεκίνησε.

Είδαμε να διαγράφει όλη την ιστορία της ελληνικής μουσικής… Δε μας φτάνει ότι βιάζει την ελληνική μουσική, θέλει να βιάσει και την πολιτική πραγματικότητα. Που τον βρήκανε αυτόν;… Πλακώνεται με συναδέλφους του και χαλάει μια εκδήλωση... Ας με μηνύσει. Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να υποτιμά την ελληνική μουσική; Τη λαϊκή μουσική, τα πολιτικά πράγματα και οτιδήποτε για να με αποδυναμώσει; Είναι ανύπαρκτο μηδενικό στο τετράγωνο. Ένα ανύπαρκτο μηδενικό. Θα του στείλω μια σειρά από τραγούδια...Είναι ανύπαρκτος και είμαι υπαρκτός με τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην τηλεόραση… Ξέρω τι είμαι! Σκάβει τον τάφο του για να βγάλει την ασχετοσύνη του», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα". 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR