counter

Ανδρέας Μικρούτσικος – Γιάννης Πουλόπουλος: Η on air διαφωνία με αφορμή την Ιωάννα Τούνη

Ανδρέας Μικρούτσικος – Γιάννης Πουλόπουλος: Η on air διαφωνία με αφορμή την Ιωάννα Τούνη
Ανδρέας Μικρούτσικος – Γιάννης Πουλόπουλος: Η on air διαφωνία με αφορμή την Ιωάννα Τούνη

Μια on air διαφωνία ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με αφορμή τις αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη και τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε μετά το θάνατο της μητέρας της.

Δείτε επίσης -   Δημήτρης Αλέξανδρου για Ιωάννα Τούνη: “Πώς πρέπει να πενθήσει;”

Γιάννης Πουλόπουλος & Ανδρέας Μικρούτσικος – Η έντονη διαφωνία με αφορμή την Ιωάννα Τούνη

«Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους… Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο να του απαντάει:

«Κάπου ώπα! Εδώ μιλάμε για ένα πένθος. Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου. Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα! Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες»;

«Ντύσου. Είναι ρητορική μίσους, Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα», του είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το λόγο πήρε τότε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι γράφει. Θέλω να θυμάμαι εγώ με την Ιωάννα την μαμά της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά αγάπησα πολύ περισσότερο την Ιωάννα όταν γνώρισα την μητέρα της και θέλω να τελειώσει εδώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 6:36 λεπτό:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR