counter

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε στον αέρα της “Super Κατερίνας” την ηλικία του

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και δεν έχει σταματήσει στιγμή να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Κατερίνα” τον περίμενε μια έκπληξη, αφού στο πλατό “εισέβαλαν” η σύντροφός του, Έλενα και η κόρη της μια εντυπωσιακή τούρτα.

Δείτε επίσης -   Ανδρέας Μικρούτσικος: Η on air έκπληξη για τα γενέθλια του από την σύντροφό του, Έλενα και την κόρη της

Ανδρέας Μικρούτσικος – Αποκάλυψε on air την ηλικία του

Κάποια στιγμή ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που γιόρτασα και έζησα τα σημερινά μου γενέθλια ζωντανά μαζί με τους τηλεθεατές και όλους εσάς που βρίσκομαι έναν τηλεοπτικό χρόνο. Σας ευχαριστώ. Πολλές φορές μου τίθεται το ερώτημα, τι ηλικία έχω. Πάντα λέω την ηλικία μου αλλά απαντώ ανάλογα. Όταν γύρισα και έκανα το Big Brother, βγήκαν κάποιες κακοήθειες φωνές που έλεγαν “τι θέλει τώρα αυτός να γυρίσει στην τηλεόραση ενώ πρέπει να συνταξιοδοτηθεί”. Απέναντι σε αυτούς, λοιπόν, τους κακοήθεις, επειδή δεν είχα και τη δυνατότητα άμεσης απάντησης, μόνο η σιωπή μου αρμόζει. Εγώ όμως που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα θέλω να πω τη ηλικία έχω. Έχω τέσσερις ηλικίες, όχι μόνο εγώ, ο καθένας μας.

Θα πάρω την πρώτη, την βασική, την νοητική ηλικία. Επειδή δεν έχω ούτε άνοια ούτε εγκεφαλική μ@λ@κυνση, νιώθω ότι είμαι 100 ετών χωρίς να έχω άνοια. Αν πάρω την συναισθηματική μου ηλικία, είμαι 110. Πάλι χωρίς άνοια. Αν πάρω την βιολογική μου, είμαι 70αρης. Εάν πάρω την ηλικία την εντός μου , δηλαδή πως νιώθω την ζωντάνια μου, την χαρά μου, την ενεργητικότητα μου θα απαντήσω πόσο είμαι με ένα τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου: “Είμαι 16αρης, σας γαμ… τα λύκεια. Μπαμ μπαμ” Είναι νόμιμο το τραγούδι και είναι ύμνος», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτοντας πως είναι 70 ετών.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR