counter

Ανδρέας Γεωργίου- Σιμώνη Χριστοδούλου: Διασκέδασαν μαζί στον Κωνσταντίνο Αργυρό

 Ανδρέας Γεωργίου- Σιμώνη Χριστοδούλου: Διασκέδασαν μαζί στον Κωνσταντίνο Αργυρό
Ανδρέας Γεωργίου- Σιμώνη Χριστοδούλου: Διασκέδασαν μαζί στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στο FANTASIA διασκέδασε πριν λίγες ημέρες ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς "8 Λέξεις” του Σκάι , σε μια απ’ τις σπάνιες εξόδους του, διασκέδασε μαζί με την παρέα του  απολαμβάνοντας τις επιτυχίες του καλού του φίλου Κωνσταντίνου Αργυρού στο FANTASIA, ενώ μετά το πέρας της εμφάνισης  βρέθηκε στο καμαρίνι του τραγουδιστή για να τον συγχαρεί από κοντά!

Ο Ανδρέας Γεωργίου, όμως, δεν ήταν μόνος αφού συνοδευόταν από τη Σιμώνη Χριστοδούλου.

Από ότι φαίνεται, το ζευγάρι μετά από ένα διάστημα που έμεινε χωριστά ξανά είναι μαζί και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

Όπως βλέπετε στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί ο Ανδρέας Γεωργίου και η makeup artist Σιμώνη Χριστοδούλου διασκέδασαν μαζί και αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο να παρουσιάζει μια πρωτοποριακή εμπειρία διασκέδασης στο FANTASIA, που αποτελεί τον πιο #hot προορισμό στη νυχτερινή Αθήνα! Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο ταλαντούχος Σταν Αντιπαριώτης καθώς και η Ήβη Αδάμου, ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής!

Δείτε εδώ-Ερωτευμένος ο Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η σύντροφός του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR