counter

"Αναζητώντας τον Αττίκ" - Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες!

"Αναζητώντας τον Αττίκ" - Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες!
"Αναζητώντας τον Αττίκ" - Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες!

Ένας 26μελής θίασος ηθοποιών, χορευτών και μουσικών αναβιώνει καθημερινά στο Θέατρο Παλλάς τη θρυλική «Μάντρα» του Αττίκ, το έπος ζωής του Κλέωνα Τριανταφύλλου και της γενιάς του.

Πρωταγωνιστούν ο Άκης Σακελλαρίου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε μια από τις μεγάλες στιγμές στην εντυπωσιακή της καριέρας.

Η πρεμιέρα της παράσταση πραγματοποιήθηκε το βράδυ στης Πέμπτης και αρκετοί από τους πιο διάσημους Έλληνες της εγχώριας showbiz έδωσαν το "παρών".

Οι θεατές απόλαυσαν μία μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στον αξέχαστο Αττίκ, ο οποίος χάρισε στην Ελλάδα μερικά από τα πιο ρομαντικά τραγούδια. 

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στο Θέατρο Παλλάς και απαθανάτισε, μεταξύ άλλων, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον πατέρα της, τον Δημήτρη Μακαλιά με την Αντιγόνη Ψυχράμη, την Σίσσυ Φειδά, την Κατερίνα Θάνου, την Νικολέττα Καρρά, την Νάντια Μπουλέ, τον Λάκη Γαβαλά, τον Τζώνη Καλημέρης με την σύντροφό του, Χριστίνα Κοντοβά κ.α.

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR