counter

Αναζητείται πρωταγωνιστής στο πλευρό της Άννας Βίσση

Αναζητείται πρωταγωνιστής στο πλευρό της Άννας Βίσση
Αναζητείται πρωταγωνιστής στο πλευρό της Άννας Βίσση

Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση κάνει σχέδια από τώρα για την χειμερινή περίοδο και όπως ανακοινώηκε, θα πρωταγωνιστήσει σε μια καινούργια ροκ όπερα, που γράφει ο Νίκος Καρβέλας. Η Άννα Βίσση θέλει να έχει στο πλευρό της έναν νέο άνθρωπο που θα κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης "Δαίμονες" που είδαμε στο θέατρο Παλλάς, έρχεται κάτι νέο.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας Panik Gold.

Νίκος Καρβέλας, ο Γιάννης Κακλέας και η Panik Gold ανακοινώνουν την μεγάλη audition για την νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα, που θα ανέβει τον επόμενο χειμώνα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Καλούνται νέοι από 18 έως 35 ετών για τον ρόλο του πρωταγωνιστή, με φωνητικές δυνατότητηες σε ροκ και λυρική μουσική, με ικανότητες στην υποκριτική χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη θεατρική εμπειρία και παιδεία, ευπαρουσίαστοι και σε καλή φυσική κατάσταση.
Βιογραφικά θα γίνονται δεκτά στο info@panikgold.com έως τις 15 Μαρτίου 2014. Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο PANTHEON στις 17 και 18 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 11.00. Tel: +30 2108941950, +30 2108941953 www.panikrecords.gr ".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR