counter

Αναστασοπούλου: H συγκινητική εξομολόγηση για την γέννηση της κόρης της στο FTHIS.GR!

Αναστασοπούλου: H συγκινητική εξομολόγηση για την γέννηση της κόρης της στο FTHIS.GR!
Αναστασοπούλου: H συγκινητική εξομολόγηση για την γέννηση της κόρης της στο FTHIS.GR!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Από τη Στέλλα Μιχαλέα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και μια νέα μανούλα, αφού πριν λίγο καιρό, ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με το σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο. Η οικογενειακή τους ευτυχία, έχει πλέον ολοκληρωθεί, αφού η μικρή Λυδία, είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, απολαυστική και ειλικρινής, με πολύ χιούμορ, μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR, για το ρόλο της ως νέα μαμά, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Πρόσφατα αποκτήσατε το πρώτο σας μωράκι, τη μικρή Λυδία, πως νιώθετε; Θέλω να σου πω, ότι δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν από αυτό το μωρό! Είμαστε πανευτυχής και εγώ και ο Φώτης, για μας έχει έρθει η ολοκλήρωση. Είμαστε μια τόσο δεμένη οικογένεια, άλλωστε συνειδητά έγινε, ήμασταν σίγουροι για την απόκτηση ενός μωρού! Οφείλω να ομολογήσω, ότι είμαι ευτυχισμένη και πλήρης.

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού το σκέφτεστε; Είναι στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας; Eδώ δεν κοιμόμαστε με το ένα!( Γελάει). Η αλήθεια είναι ότι σαν άνθρωπος, θέλω πολλά παιδιά, αν σου πω 10, τι θα πεις; Βέβαια, τα παιδιά, έχουν και ευθύνες και υποχρεώσεις, πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να μεγαλώσουν σωστά! Θέλουν χρόνο και αφοσίωση, στο πρώτο λοιπόν παιδί, επιθυμούμε να δώσουμε χρόνο!

Ποια είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια από εδώ και πέρα; Αν το σήριαλ του ANT1, οι «Συμμαθητές», πάνε και 3ο  χρόνο, λίγο πριν το κλείσιμο του δεύτερου κύκλου, λογικά θα ξεκινήσω γυρίσματα. Είμαστε ακόμα υπό συζήτηση. Σε ότι αφορά το θέατρο, πλέον δεν μπορώ να δουλεύω πολλές ώρες, όπως δούλευα κάποτε. Δούλευα και 17 ώρες για να σου είμαι ειλικρινής, τώρα όμως δεν  μπορώ. Θέατρο όμως, το καλοκαίρι, επιθυμώ να κάνω, το αγαπάω!

Οι γονείς σας, είναι το στήριγμά σας στην νέα σας αρχή ως μανούλα; Είναι πανευτυχείς! Αισθάνομαι πολύ τυχερή, που έχω τους γονείς μου και με βοηθάνε. Είναι ουσιαστικά δίπλα μου, με στηρίζουν και μου προσφέρουν την αγάπη τους και σε μένα, αλλά και στην οικογένειά μου. Αυτό που ζούμε σαν οικογένεια, είναι μια εμπειρία που δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια, πρέπει να το βιώσεις για να το καταλάβεις, είναι απλό και τόσο όμορφο!

Θα θέλαμε να μας πείτε μια προσωπική συμβουλή για τις γυναίκες, που θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί ή είναι ήδη σ’ αυτήν τη διαδικασία… Θα πω το εξής σημαντικό, να έχουν έναν καλό γιατρό. Έναν γιατρό, που θα τους κάνει να νιώθουν όμορφα, οικεία και να τις βοηθάει, ώστε να μην πανικοβάλλονται. Ο κατάλληλος γιατρός, είναι πάνω από όλα άνθρωπος και έπειτα επιστήμονας. Μετά απ’ αυτή την διαδικασία, ο γιατρός μου, είναι μέλος της οικογένειάς μου, του οφείλω πολλά. 

Διαβάστε επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είναι μια super μαμά! - Φωτογραφία

Διαβάστε επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Φωτογραφίζει τη νεογέννητη κορούλα της και τον σύντροφό της


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR