counter

Αναστάσιος Ράμμος: Η ηλικία, η σχέση με τη μουσική, οι γονείς και τα τραγούδια που αγαπήσαμε

Αναστάσιος Ράμμος: Η ηλικία, η σχέση με τη μουσική, οι γονείς και τα τραγούδια που αγαπήσαμε
Αναστάσιος Ράμμος: Η ηλικία, η σχέση με τη μουσική, οι γονείς και τα τραγούδια που αγαπήσαμε

Ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές και δημιουργούς της νέας γενιάς είναι ο Αναστάσιος Ράμμος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, έχει μια ιδιαίτερα διακριτική στάση και προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το κοινό φυσικά, θέλει να μάθει τα πάντα για εκείνον και αναζητήσεις για το ποιος είναι τελικά ο Αναστάσιος Ράμμος, την ηλικία, τους γονείς, την σχέση του με την μουσική αλλά και όλα του τα τραγούδια, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. Αλήθεια εσύ, πόσα ξέρεις για εκείνον;

Αναστάσιος Ράμμος: Το βιογραφικό του, η ηλικία και η σχέση με την μουσική

  • Ο Αναστάσιος Ράμμος γεννήθηκε την 1η Ιουλίου του 1991 στην Αθήνα και η ηλικία του είναι 30 ετών
  • Αν και είχε δείξει από πολύ μικρός την κλίση του προς την μουσική, η σχέση του με εκείνη ξεκίνησε στο γυμνάσιο, όταν και πήρε την πρώτη του κιθάρα
  • Μέλος της σχολικής χορωδίας, η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά στο κοινό ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν σε εκδήλωση του δημοτικού
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasios Rammos (@a_rammos)

  • Στο λύκειο συμμετείχε σε δύο μπάντες αρχικά στους «With All Of My Regrets» και μετά στους «Dreams To Let», όπου και είχε δώσει τα πρώτα δείγματα του μεγάλου ταλέντου του
  • Γύρω στα 20 αποφάσισε να ανεβάσει βίντεο στο YouTube, παίζοντας δικά του κομμάτια, τα οποία κοινοποιούσε στο Facebook
  • Μέσα από ένα share που έκανε ένας φίλος του, τον είδε ο Νίκος Τάγης του Μad και του έστειλε μήνυμα ώστε να κανονίσουν ραντεβού στην Panik Records
  • Έτσι, το 2015 έγινε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την ιδιότητα του συνθέτη και τραγουδιστή ενός single με τίτλο «Να αγαπάς»

  • Μετά την νίκη του στο διαγωνισμό «Jumping Fish» το 2017, ο Αναστάσιος Ράμμος έχει γράψει και ερμηνεύσει τραγούδια που αγαπήθηκαν από τα κοινό και “σκαρφάλωσαν” σε υψηλές θέσεις στο airplay chart και το YouTube, ενώ οι on stage εμφανίσεις του τόσο σε νυχτερινά κέντρα όσο και σε φεστιβάλ και συναυλίες είναι πάντα εκρηκτικές.

  • Τα τελευταία χρόνια μαζί με την ομάδα του την Αrcade συμμετέχει ως συνθέτης σε πολλά άλμπουμ ονομάτων της ελληνικής λαϊκής και εμπορικής σκηνής όπως Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Χρήστος Μάστορας, Στέλιος Ρόκος.

  • Ανάμεσα στα τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί πολύ είναι το «Σε δυο μόνο μάτια», «Αν με δεις να κλαίω» και το «Όσο έχω εσένα», το remix που έκανε με τους Αrcade στο τραγούδι του Σάκη Ρουβά με τον Στέλιο Ρόκκο, που είναι από τα πιο γνωστά στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Ο Αναστάσιος Ράμμος και η τηλεόραση

Αναστάσιος Ράμμος: Η σχέση με τους γονείς του και ο λόγος που δεν μιλάει με τον πατέρα του

Ο Αναστάσιος Ράμμος είχε δώσει μια συνέντευξη στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα και είχε μιλήσει για την σχέση με τους γονείς του, ενώ είχε συγκλονίσει αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν μιλάει με τον πατέρα του.

«Έχουμε να μιλήσουμε επτά χρόνια. Έκανα μια κίνηση να τα ξαναβρούμε αλλά κατάλαβα ότι δεν αλλάζει ο άνθρωπος από κάποια ηλικία και μετά, και έτσι δεν είναι πια στη ζωή μου, από δική μου απόφαση. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Ακόμη και αυτό.

Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου και έχω δει να πέφτει ξύλο σπίτι μου. Και δεν του το συγχωρώ, αλλά το ξορκίζω με δημιουργία. Το βγάζω στα τραγούδια και τους στίχους μου. Ξεσπάω εκεί. Έχω γράψει τραγούδια εμπνευσμένα από τις καταστάσεις που έζησα σπίτι μου», είχε αναφέρει.

«Μένω ακόμα στο Καματερό με την μητέρα μου, δεν θέλω να μένει μόνη της. Χώρισε τον πατέρα μου το 2010. Αυτό με χτύπησε πολύ. Το διαζύγιο των γονιών μου ήταν κάτι που το βίωσα δύσκολα. Ήμουν 18 χρονών», συνέχισε λέγοντας. 

«Τα παιδιά, όταν τσακώνονται οι γονείς, τραβάνε μεγάλο ζόρι. Όταν σηκώνει ο ένας χέρι στον άλλον είναι απαίσιο. Μένουν παιδικά τραύματα και αναμνήσεις που μπορεί να σου βγάλουν ή δημιουργία ή τρέλα», κατέληξε ο Αναστάσιος Ράμμος μιλώντας για την σχέση του με τους γονείς του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR