counter

Αναστασία Παντούση: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Ιωάννα Παπαζήση

Τους τελευταίους μήνες πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση να είναι ζευγάρι.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει διαψεύσει τη σχέση τους.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμούν να προβάλλουν μόνο τα επαγγελματικά τους.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ιωάννης Παπαζήσης: Τα κοινά βίντεο με την Αναστασία Παντούση από το ταξίδι τους στο Λονδίνο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Η απάντηση της Αναστασίας Παντούση όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” βρέθηκε στην παρουσίαση του πρώτου επεισοδίου της σειράς του Open “Το Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια” και συνάντησε την Αναστασία Παντούση.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

«Είμαι σε μια αναμονή, σε μια ανυπομονησία να δω το πρώτο επεισόδιο. Είμαι σε μια αναμονή να δω τα επεισόδια που έρχονται και τα σενάρια που έρχονται», είπε η Αναστασία Παντούση στην αρχή και πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για τον Ιωάννα Παπαζήση: «Εγώ αυτό δεν θα το συνηθίσω ποτέ. Θα προτιμούσα να μην αναφέρονται στη σχέση μου με οποιονδήποτε άνθρωπο αλλά να αναφέρονται στη δουλειά μου και στην υποκριτική μου. Το καταλαβαίνω φυσικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ εγώ να το διαχειριστώ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR