counter

Αναστασία Γιουσέφ: Οι αποκαλύψεις για την τρίμηνη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Αναστασία Γιουσέφ: Οι αποκαλύψεις για την τρίμηνη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο
Αναστασία Γιουσέφ: Οι αποκαλύψεις για την τρίμηνη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Αναστασία Γιουσέφ πραγματοποίησε πριν από λίγο διάστημα ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, η χορεύτρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο δεσμό που είχε πριν πολλά χρόνια με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Μάλιστα, η Αναστασία Γιουσέφ μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για αυτή την τρίμηνη σχέση με τον διάσημο τραγουδιστή.

«Με ρώτησαν με ποιον διάσημο καλλιτέχνη τα είχα και τους είπα αυτό για τον Νίκο Οικονομόπουλο. Βέβαια ήταν πριν πολλά χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα για να μην εκθέσω τον άνθρωπο, δεν ξέρω τώρα τι μπορεί να κάνει. Δεν ήταν γνωστή η σχέση μας, το είχαμε κρατήσει κρυφό γιατί ήταν τότε ο Νίκος στα up του και δεν ήθελε ο μανατζέρ του να το δείξει γιατί στις θαυμάστριες του μπορεί να μην άρεσε αυτό, ότι είχε σχέση. Οπότε το είχαμε κρατήσει κρυφό. Εγώ ήμουν εντάξει με αυτό, γιατί σέβομαι τα θέλω του άλλου, όπως θέλω να σέβονται την καριέρα μου και τα θέλω μου. Δεν μπορείς να πιέσεις τον άλλο για το οτιδήποτε, πρέπει αν σέβεσαι τα θέλω του και μπορείς να πορευτείς μαζί του, συνεχίζεις. Αν δεν μπορείς σταματάς, αλλά να καταπιέζεις τον άλλο είναι τελείως λάθος.  

Με ρώτησαν πάρα πολλοί αν είναι αλήθεια. Τους είπα ότι είναι αλήθεια αλλά δεν έδωσα περισσότερες πληροφορίες γιατί θα έβγαιναν και αυτές στη φόρα και θα ερχόταν ο Νίκος και θα μου έλεγε “Ρε Αναστασία όλα τα είπες;”. Ήταν περίπου τρεις μήνες αυτή η σχέση, δεν ήταν πολύ μεγάλη, απλά ήταν γνωστός και εφόσον με ρώτησαν, το είπα», είπε η Αναστασία Γιουσέφ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR