counter

Αναστασία Δημητρά: Αυτός είναι ο άκρως γοητευτικός πατέρα της, τι λέτε μοιάζουν;

 Αναστασία Δημητρά: Αυτός είναι ο άκρως γοητευτικός πατέρα της, τι λέτε μοιάζουν;
Αναστασία Δημητρά: Αυτός είναι ο άκρως γοητευτικός πατέρα της, τι λέτε μοιάζουν;

Η Αναστασία Δημητρά είναι μια από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες  που με τα τραγούδια της έχει καταφέρει να γίνει viral στα social media αλλά και να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Ποιος άλλωστε δεν έχει ακούσει τις "Αμαρτίες", αλλά και το "Λίγο - Λίγο"; Η ίδια, όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της θέλει να περνά χρόνο με την οικογένεια της και όπως φαίνεται ο πατέρας της, είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Αναστασία Δημητρά: Αυτός είναι ο πατέρας της

Ο Μάκης Δημητράς, όπως λέγεται, είναι πολύ δεμένος με την Αναστασία και εμείς, ανακαλύψαμε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν πατέρας και κόρη. Μάλιστα, έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά προσώπου και σίγουρα η τραγουδίστρια, έχει κληρονομήσει από εκείνον το εντυπωσιακό της παρουσιάστικό. 

Διαβάστε επίσης: Αναστασία: "Αν θέλουμε να είμαστε ίσοι άντρες και γυναίκες, γιατί να μην πληρώσω εγώ στο πρώτο ραντεβού;"

"Βοηθάω τους γονείς μου, οικονομικά, αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Στερήθηκαν πράγματα για να τα έχω εγώ. Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους βοηθήσω, ώστε να έχουν λιγότερα άγχη", έχει αναφέρει σε συνέντευξή της στο Happy Day και σίγουρα η ίδια είναι μέρος μιας πολύ δεμένης οικογένειας.

Δείτε την φωτογραφία στην οποία η Αναστασία Δημητρά ποζάρει μαζί με τον πατέρα της: 


Photo Credits: @makis.dimitras - @iamanastasia_official Instagram


 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR