counter

Αναστάσης Ροϊλός: Το βιογραφικό του, το τροχαίο ατύχημα & ο ρόλος στη "Μάγισσα"

Αναστάσης Ροϊλός: Το βιογραφικό του, το τροχαίο ατύχημα & ο ρόλος στη "Μάγισσα"
Αναστάσης Ροϊλός: Το βιογραφικό του, το τροχαίο ατύχημα & ο ρόλος στη "Μάγισσα"

O Αναστάσης Ροϊλός είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του που το κοινό αγάπησε μέσω του ρόλου του Νικηφόρου Σεβαστού στην επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες". Φέτος, τον βλέπουμε σε ρόλο - κλειδί στη "Μάγισσα" και ήδη οι αναζητήσεις για το βιογραφικό του, έχουν πάρει "φωτιά"!

Αναστάσης Ροϊλός: Το βιογραφικό του

Ο Αναστάσης Ροΐλός γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1988 και η ηλικία του είναι 35 ετών. Αρχικά έζησε στην Άνω πόλη και στη συνέχεια στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, από όπου είναι η καταγωγή του. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει ψυχολόγος, αλλά τελικά η μοίρα τον οδήγησε στην υποκριτική. Έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, για την οποία έχει πει σε συνέντευξή του:

«Μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Έχω και έναν αδερφό. Γεννήθηκα το 1988, πήγα σχολείο το ’90, οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι. Στο σχολείο έλεγαν “γιατί δεν βλέπω τον μπαμπά σου”. Αυτό που μου έδωσε η μητέρα μου από μικρό, ήταν πως ένα κι ένα κάνουν δύο, αυτή είναι η κατάσταση, την ξέρεις από τώρα, δεν σε παραμυθιάζω.

Διαβάστε επίσης: Στεφανί Καπετανίδη: Η διπλή καταγωγή, οι σειρές και ο ρόλος στη σειρά "Η Μάγισσα"

Ήμουν προστάτης της οικογένειας εκ των πραγμάτων, αλλά δεν είναι κάτι που με έκανε σκληρό ή με έκανε πιο άντρα. Δε νομίζω ότι σκληραίνεις. Νομίζω ότι δυναμώνεις, ότι σε νοιάζουν άλλα πράγματα. Είχα συνειδητοποιήσει από νωρίς ότι καλύτερα χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα ή με μια κατάσταση στο σπίτι που δεν θα βοηθούσε την ανάπτυξη.

Η φιγούρα η πατρική είναι ένα ποτ πουρί χαρακτήρων, συμπεριφορών από άλλους γονείς και όχι μόνο. Γεννήθηκα σε αυτή την κατάσταση, δεν έχασα κάτι. Για μένα είναι πολύ πιο ζόρικη η περίπτωση κάποιος να χάσει τον πατέρα του σε μία τρυφερή ηλικία ή σε μία ηλικία πιο μεγάλη, με τον οποίο είχε καλή σχέση, παρά αυτό που συνέβη σε μένα.

Η μητέρα μου, μού έδωσε μια τεράστια ελευθερία. Στην εφηβεία περνάς μια φάση που είσαι αρνητικός προς όλα, δεν θες κανέναν και προσπαθείς να τραβήξεις τον δικό σου δρόμο».

Ο Αναστάσης Ροΐλός, έκανε σπουδές στην υποκριτική στο Τμήμα Θεάτρου στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από την οποία αποφοίτησε με Άριστα.

Το καλοκαίρι του ’19, ο ηθοποιός ετοιμαζόταν να πάει να συναντήσει τη SCOT (Suzuki Company of Tonga), την ομάδα του κορυφαίου Ιάπωνα σκηνοθέτη Ταντάσι Σουζούκι, με την προοπτική να ενταχθεί σε αυτήν και να συνεχίσει την υποκριτική του πορεία στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Δεν θα ‘ταν η πρώτη φορά, αφού έχει παρακολουθήσει επανειλημμένως τα καλοκαιρινά σεμινάρια του Σουζούκι. Εκείνο το ταξίδι δεν έγινε ποτέ.

Προέκυψαν οι «Άγριες Μέλισσες» και ο ρόλος του Νικηφόρου! Ο ίδιος, είναι σε σχέση με την ηθοποιό Εριέττα Μανούρη και αν και φημολογείται ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει, η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Αναστάσης Ροΐλός: Το τροχαίο ατύχημα

«Είναι κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Ευτυχώς, όλα καλά. Έπεσα στην Αττική οδό, μέσα σε ένα τούνελ, με τη μηχανή. ”Καρφώθηκα” σε έναν τοίχο στο πλάι. Ευτυχώς, ερχόταν ένα ταξί που πρόλαβε να στρίψει και δεν έπεσε πάνω μου. Είναι ένα σημείο που έχει πάντα νερά, γιατί στάζει συνέχεια από πάνω και γλιστράει πολύ. Έχασα τον έλεγχο και έφυγα στον τοίχο», ανέφερε ο Αναστάσης Ροϊλός για το τροχαίο ατύχημα που είχε όσο πρωταγωνιστούσε στις "Άγριες Μέλισσες". 

«Η πρώτη σκέψη μου με το που είδα το πόδι μου που είχε ανοίξει ήταν ότι δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ. Σηκώθηκα και έψαξα αμέσως το κινητό μου. Όταν επέστρεψα στα γυρίσματα υπήρξαν σκηνές που λίγο κούτσαινα αλλά το ”κλέβαμε” στα πλάνα. Κούτσαινα για ένα διάστημα, αλλά η καραντίνα έκανε πολύ καλό στο πόδι, γιατί έκανα αποθεραπεία», πρόσθεσε.
Όταν ήρθαν στο νοσοκομείο από την παραγωγή, μου κάλυψαν το πρόσωπο για να με πάνε για τις ακτίνες, προκειμένου να μην κυκλοφορήσει η είδηση. Εγώ στη μητέρα μου δεν το είπα. Το είπα μετά και το έκανα μόνο για να μην το μάθει από αλλού. Γενικά, το κρατήσαμε κρυφό», εξομολογήθηκε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Αναστάσης Ροϊλός: Ο ρόλος στη "Μάγισσα" του ΑΝΤ1

Ο Αναστάσης Ροϊλός στη "Μάγισσα", υποδύεται τον Αντρέι Σιντόροφ. Είναι Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του Τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό.

Είναι σοβαρός, πολύ εσωστρεφής, πεισματάρης, τρομερά έξυπνος και ορθολογιστής.

Ο μυστηριώδης ερχομός του στη Μάνη θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος στη θέση να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο…

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR