counter

Ανασκόπηση: Οι προσωπικότητες που απασχόλησαν περισσότερο τα ΜΜΕ το 2018

Ανασκόπηση: Οι προσωπικότητες που απασχόλησαν περισσότερο τα ΜΜΕ το 2018
Ανασκόπηση: Οι προσωπικότητες που απασχόλησαν περισσότερο τα ΜΜΕ το 2018

Η Google είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο και φέτος μας "αποκάλυψε", ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες, βλέπουμε τηλεοπτικά πρόσωπα που μπήκαν για πρώτη φορά στις... τηλεοπτικές μας ζωές μέσα από realities και ανθρώπους που απασχόλησαν το δεδομένο χρονικό διάστημα την επικαιρότητα.

Δείτε τα 5 πρόσωπα που ήρθαν στις πρώτες θέσεις της αναζήτησης:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν μια εκ των τεσσάρων κριτών του Greece’s Next Top Model.

Το 2011 κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και έκτοτε ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη για λογαριασμό μεγάλου και γνωστού πρακτορείου της Αμερικής. Φέτος, σύμφωνα με στοιχεία της Google, είναι το πρόσωπο, που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στο ίντερνετ.

Ελένη Φουρέιρα 

Φαίνεται πως το 2018 ήταν η χρονιά της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια έλαβε μέρος στο διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι Fuego και κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση. Φαίνεται όμως πως κέρδισε την πρώτη θέση στην καρδιά του κοινού, καθώς μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, εκτοξεύτηκε στα ύψη η δημοτικότητά της στο εξωτερικό.

Meghan Markle

Η Meghan Markle, Δούκισσα του Σάσεξ είναι Αμερικανίδα ακτιβίστρια, μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας και πρώην ηθοποιός. Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Harry ήταν από τους πιο δημοφιλείς γάμους για το 2018. Η ίδια έχει απασχολήσει τα μέσα πολλές φορές με τις εξαιρετικές στυλιστικές της επιλογές, καθώς αποτελεί fashion icon, αλλά και με τις διενέξεις που φαίνεται να έχει με τον πατέρα της. 

Iωάννα Μπέλλα 

Η Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα πρόσωπο που απασχόλησε πολύ το 2018. Αρχικά, η απόρριψή της από την κριτική επιτροπή του GNTM και τα σχόλια που της ασκήθηκαν για τις πλαστικές επεμβάσεις, έκαναν όλη την Ελλάδα να μιλάει γι’ αυτή. Και εκεί που όλοι πίστευαν πως το όνομά της θα ξεχαστεί, κερδίζει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2018 και έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα. Επίσης, απασχόλησε τα μέσα αρκετές φορές με διάφορες δηλώσεις της.

Στέφανος Τσιτσιπάς 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι επαγγελματίας τενίστας από την Ελλάδα. Είναι ο μόνος Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους τενίστες και ο πρώτος (και μέχρι σήμερα ο μοναδικός) που κατέκτησε τίτλο Γκαν Σλαμ της περιόδου Όπεν στην κατηγορία εφήβων. Τον Αύγουστο του 2018 ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, και τον Κέβιν Άντερσον και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, στον τελικό του Rogers Cup, στο Τορόντο. Φέτος, ήταν ένα από τα πρόσωπα με τα περισσότερα κλικαρίσματα στη μηχανή αναζήτησης της Google.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR