counter

Ανασκόπηση 2016: Οι πιο “ηχηροί” χωρισμοί του Hollywood

Ανασκόπηση 2016: Οι πιο “ηχηροί” χωρισμοί του Hollywood
Ανασκόπηση 2016: Οι πιο “ηχηροί” χωρισμοί του Hollywood

Το 2016 μπορεί να χαρακτηριστεί αδιαμφισβήτητα η χρονια των χωρισμών.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ποια διάσημα ζευγάρια του εξωτερικού αποφάσισαν να “τραβήξουν” χωριστούς δρόμους...

  1. Angelina Jolie - Brad Pitt: Αναμφίβολα το διαζύγιο που απασχόλησε περισσότερο τα μέσα αυτή τη χρονιά και –όπως όλα δείχνουν– θα συνεχίσει να τα απασχολεί και το 2017. Ο λόγος; Η διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών δεν φαίνεται να λαμβάνει σύντομα τέλος
  2. George Clooney - Amal Alamuddin: Λίγο πριν “φύγει” το 2016, το διάσημο ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει, μετά από έναν υπέρλαμπρο γάμο τον οποίο παρακολούθησε ολόκληρος ο κόσμος. Η αιτία; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η άρνηση του Clooney να γίνει μπαμπάς. Εμ, καλή μου Amal, αυτά τα ρωτάνε πιο νωρίς…
  3. Mariah Carey - James Packer: Ήταν τέλη Οκτώβρη όταν ο εκπρόσωπος της Mariah επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον τότε δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της James Packer. Φυσικά, η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να κερδίσει όσο περισσότερα μπορούσε από αυτό τον χωρισμό, ενώ δεν άργησε να βρει και μία νέα (και μάλιστα… νεότερη!) αγκαλιά προκειμένου να ξεχάσει…
  4. Amber Heard - Johnny Depp: Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο έγγαμου βίου, η Amber Heard υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μιας και –κατά τα λεγόμενά της– το χέρι του Depp παραήταν μακρύ… Η γνώμη μας; Η Heard δεν τον αγάπησε ποτέ κι αυτός έκανε βλακεία που άφησε την Paradis. Τώρα τα… ενδοοικογενειακά τους δεν είμαστε σε θέση να τα γνωρίζουμε, οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά.
  5. Joshua Jackson - Diane Kruger: Ένας πιο “φιλικός” χωρισμός ήταν αυτός του Joshua Jackson και της Diane Kruger. Οι δύο ηθοποιοί, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Εμ, κι αυτός ο Joshua, τι την είχε την κοπέλα τόσο καιρό έτσι; Προφανώς και θα ήθελε να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα. Ε, δεν το έκανε με εκείνον, θα βρει κάποιον άλλο (να μου το θυμηθείτε!) να το κάνει.
  6. Jennifer Lopez - Casper Smart: Ως μία “φυσική εξέλιξη της σχέσης” χαρακτήρισαν τον χωρισμό τους άτομα από το κοινό περιβάλλον των Lopez και Smart. Δεν υπήρξαν δράματα και παραμένουν φίλοι (το για πόσο δεν το γνωρίζουμε ακόμα…).
  7. Zayn Malik - Gigi Hadid: Τι κι αν βραβεύτηκε ως το ομορφότερο μοντέλο του κόσμου; Αυτό, προφανώς δεν ήταν αρκετό για να κάνει τον Malik να “κολλήσει”. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν πως το ενδεχόμενο επανασύνδεσης είναι πολύ πιθανό, μιας και η Gigi εξακολουθεί να προσφωνεί τον Zayn “αγόρι της” ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.
  8. Ozzy - Sharon Osbourne: Ναι, ναι… Μετά από 34 χρόνια έγγαμου βίου, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία, αν και ακούστηκαν διάφορα περί… παραστρατήματος από τη μεριά του Ozzy.

 

Photos: Fameflynet/Visualhellas.gr & Shutterstock

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR