counter

Ανασκόπηση 2015: Tα baby boom της ελληνικής showbiz

Ανασκόπηση 2015: Tα baby boom της ελληνικής showbiz
Ανασκόπηση 2015: Tα baby boom της ελληνικής showbiz

To FTHIS.GR θυμάται τις εκπροσώπους της ελληνικής showbiz που το 2015 κράτησαν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους!

H Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της αργά το βράδυ της  Κυριακής 29 Μαρτίου. Η παρουσιάστρια γέννησε σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων, με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 γραμ.

Στις 4 Μαρτίου η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έφερε στον κόσμο με καισαρική το πρώτο της παιδί.

Η Φαίη  Ξυλά γέννησε στις 15 Αυγούστου, σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων της Αθήνας, ένα υγιέστατο αγοράκι, με φυσιολογικό τοκετό. Μάλιστα, ο μπέμπης φαίνεται πως ήταν ανυπόμονος, καθώς γεννήθηκε λίγο πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις τον Αύγουστο.. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο, με καισαρική, ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.120 γραμμάρια, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, στο μαιευτήριο Λητώ.

Την δεύτερη κορούλα έφερε στον κόσμο λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Μαρτίου η Γκαλένα Βελίκοβα, σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας. Αν και η μικρή, ήρθε λίγο νωρίτερα απ’ ότι την περίμεναν, ωστόσο όλα πήγαν καλά.

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Βίκυ Καγιά τον Μάιο.Το μοντέλο έφερε στον κόσμο στο μαιευτήριο «Ιασώ» ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2 κιλών και 760 γραμμαρίων.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έγιναν γονείς τον Σεπτέμβριο. Η φωτογράφος γέννησε ένα κοριτσάκι 800 γραμμάρια και ένα αγοράκι 500 γραμμάρια σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων, με καισαρική τομή.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γέννησε τον Μάιο ένα αγοράκι.

Τον Αύγουστο το τέταρτο παιδί της έφερε στον κόσμο η Ολυμπία Χοψονίδου. Η μικρούλα  ήρθε στον κόσμο λίγες ημέρες νωρίτερα από ότι την περίμεναν όμως έκανε ολόκληρη την οικογένεια χαρούμενη.

Τον Ιανουάριο γέννησε η Θεοφανία Παπαθωμά ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον Γρηγόρη Πετράκο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR