counter

Ανακοίνωση Αλέξη Κούγια για τη σύλληψη του Πάνου Καλλίδη για παράνομη κατοχή όπλου

Ανακοίνωση Αλέξη Κούγια για τη σύλληψη του Πάνου Καλλίδη για παράνομη κατοχή όπλου
Ανακοίνωση Αλέξη Κούγια για τη σύλληψη του Πάνου Καλλίδη για παράνομη κατοχή όπλου

Πάνος Καλλίδης

Ο Πάνος Καλλίδης αφέθηκε ελεύθερος μετά την σύλληψή του το βράδυ της Παρασκευής 7 Μαρτίου για οπλοκατοχή και οπλοφορία, μετά από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Ο συνήγορος του Πάνου Καλλίδη, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ.

"Την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, λόγω του ότι κατείχε στο αυτοκίνητο του ένα περίστροφο, χωρίς να έχει τη κατά νόμο απαιτούμενη άδεια
Ο κ. Καλίδης εξήγησε στους αστυνομικούς ότι κατοικεί σε εντελώς ερημική περιοχή και ότι λόγω του ότι τελειώνει τις εμφανίσεις του σε ώρες που είναι αδύνατον ν’ αστυνομεύεται μ’ ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για την δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειας του.
Σημειωτέον ότι ο κ. Καλίδης έχει υποβάλλει αίτηση οπλοφορίας στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ήδη τρεις φορές και η αίτηση του έχει απορριφθεί.
Ο κ. Καλίδης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο το Σάββατο το πρωί, η υπόθεση αναβλήθηκε να εκδικαστεί σήμερα και το Δικαστήριο διέταξε την απελευθέρωση του, αναγνωρίζοντας ότι οι εξηγήσεις του ήταν βάσιμες και ότι ο ίδιος είναι ένας εξαίρετος οικογενειάρχης και καλλιτέχνης που δεν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.        

Αθήνα, 10.3.2014.                   

Με εκτίμηση   Αλέξης Κούγιας & Συνεργάτες"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR