counter

Ανακοινώνει τον θεατρικό ρόλο-έκπληξη και εξηγεί γιατί είπε "ναι" στην ανατρεπτική πρόταση

Ανακοινώνει τον θεατρικό ρόλο-έκπληξη και εξηγεί γιατί είπε "ναι" στην ανατρεπτική πρόταση
Ανακοινώνει τον θεατρικό ρόλο-έκπληξη και εξηγεί γιατί είπε "ναι" στην ανατρεπτική πρόταση

Αργύρης Αγγέλου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Αργύρης Αγγέλου, το βράδυ της Τετάρτης 1ης Αυγούστου, ήταν ο καλεσμένος του “FTHIS TV” και της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ανακοίνωσε τα ανατρεπτικά επαγγελματικά σχέδια του για τη νέα σεζόν.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε πρώτη φορά στην πρόταση που δέχτηκε από τη Μαρί Κυριακού να ενσαρκώσει στο θέατρο τον παιδικό ήρωα “Μάικ ο Φασολάκης”: “Πριν λίγο καιρό έγραψα στο twitter ότι δέχτηκα την πιο ανατρεπτική πρόταση της ζωής μου και της καριέρας μου. Και είπα “ναι”! Γι’ αυτό αγαπώ αυτή τη δουλειά, επειδή έχει ανατροπές συνέχεια. […] Φέτος, λοιπόν, θα ασχοληθώ για πρώτη φορά με το θέατρο για παιδιά. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μια μέρα, εκεί που ήμουν στη Χαλκίδα και έκανα μπάνια, και ήταν η Μαρί Κυριακού. Τη γνώριζα από το έργο της κατ’ αρχάς, γιατί επιτελεί πολύ σημαντικό έργο τα τελευταία χρόνια και με την εκπομπή της. Χτυπάει το τηλέφωνο, μου λέει “Γεια! Είμαι η Μαρί Κυριακού”, κλείνουμε ένα ραντεβού και μου ανακοινώνει πως φέτος ο “Μάικ ο Φασολάκης”, ο περιβόητος και αξιαγάπητος ήρωας που έχει δημιουργήσει μόνη της και έχουν λατρέψει τα παιδιά, που τον έκανε εξαιρετικά στα cds o Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, θα πάρει σάρκα και οστά. Θα φύγει από τις πολύχρωμες σελίδες και θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη. Μου λέει: “Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει, θα ήθελα να συζητήσουμε”. Τρελάθηκα εκείνη τη στιγμή, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα. Μου άρεσε επειδή δεν το έχω ξανακάνει. Είναι ένα στοίχημα, είναι κάτι καινούριο και είναι και μια ευθύνη. Τα παιδάκια είναι ο μεγαλύτερος μου φόβος και για αυτό δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το είδος θεάτρου τόσα χρόνια. Συζητήσαμε πολύ, φτιάξαμε ένα επιτελείο εξαιρετικό που θα στηρίξει αυτή τη δουλειά, όπως η Θέμιδα Μαρσέλου που θα κάνει τη σκηνοθεσία και ο Θάνος Παπανικολάου που θα γράψει τη μουσική. Ξεκινάμε τις πρόβες στις 20 Αυγούστου και από τον Οκτώβριο θα είμαστε στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη. Θα ανοίξουμε τις πόρτες για να υποδεχτούμε τους μικρούς φίλους που αγάπησαν τον Μάικ τον Φασολάκη”.

Μάλιστα, είπε ότι παράλληλα θα βρίσκεται και στο θέατρο Αποθήκη, έχοντας έναν ρόλο στο έργο που υπογράφει ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με την Τζένη Διαγούπη “Τα βαφτίσια”: "Θα μπω κι εγώ στην τρελοπαρέα που γυρνάει την Ελλάδα και κάνει μεγάλη επιτυχία. Η παράσταση θα συνεχιστεί και τον χειμώνα και θα είμαι εκεί. Χαίρομαι πάρα πολύ. Με τον Νίκο γνωριζόμαστε χρόνια. Έχουμε μεγάλη ιστορία από τη σχολή”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR