counter

Ανακαλύψτε τα "χρώματα" της tequila!

Ανακαλύψτε τα "χρώματα" της tequila!
Ανακαλύψτε τα "χρώματα" της tequila!

Η Olmeca ALTOS, η super premium 100% de Αgave tequila που «γεννήθηκε» από μια μοναδική συνεργασία μεταξύ του Master Distiller της Olmeca, Jesús Hernández και δύο διεθνώς αναγνωρισμένων Βρετανών bartenders, του Henry Besant και του Andrés Masso, είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά από την Pernod Ricard Hellas.

Η Olmeca ALTOS παράγεται αποκλειστικά στην καρδιά του Los Altos, 2.104 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας στη δυτική πολιτεία του Jalisco στο Μεξικό. Το πλούσιο σε μέταλλα ηφαιστειογενές κόκκινο χώμα και το μοναδικό μικροκλίμα των υψιπέδων του Los Altos συνδυάζονται και συνεισφέρουν στην καλλιέργεια της υψηλότερης δυνατής ποιότητας μπλε αγαύης, η οποία και χρησιμοποιείται στην παραγωγή της ALTOS.

Στην περίπτωση της Olmeca ALTOS, η αποτελεσματικότητα των βιομηχανικών μεθόδων παραγωγής θυσιάζεται για να εξασφαλιστεί η αυθεντικότητα της γεύσης. Αυτό επιτυγχάνεται με τους παραδοσιακούς φούρνους από τούβλο που ψήνουν αργά τους καρπούς της αγαύης (piñas), καθώς και με τη χρήση της παραδοσιακής –με ιστορία 500 ετών- μεθόδου Tahona, τη σύνθλιψη δηλαδή της ψημένης αγαύης με μία ηφαιστειογενή μυλόπετρα, βάρους 2 τόνων. Η Olmeca ALTOS περιέχει tequila παρασκευασμένη με τη μέθοδο Tahona.

Tόσο η Olmeca ALTOS Plata, όσο και η Olmeca ALTOS Reposado, έχουν διακριθεί για τρεις συνεχόμενες χρονιές σε παγκοσμίου κύρους διαγωνισμούς για την ποιότητά τους. Παράλληλα η χειροποίητη φιάλη της ALTOS, που επικοινωνεί τον premium χαρακτήρα και την αυθεντικότητα της μάρκας, κέρδισε την πρώτη θέση παγκοσμίως στο διαγωνισμό Drinks Business Awards 2013 για το καλύτερο design στην κατηγορία αλκοολούχων ποτών.

Απολαύστε τις Olmeca ALTOS Plata και Olmeca ALTOS Reposado και ανακαλύψτε "τα χρώματα της tequila"!

  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR