counter

Άνθιμος Ανανιάδης: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την ηχηρή απουσία του από την βάφτιση του γιου του

Άνθιμος Ανανιάδης: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την ηχηρή απουσία του από την βάφτιση του γιου του
Άνθιμος Ανανιάδης: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την ηχηρή απουσία του από την βάφτιση του γιου του

 Η κόντρα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή δεν έχει τελειωμό.

Μετά την ηχηρή απουσία του Άνθιμου Ανανιάδη, από την βάφτιση του γιου του, ο γοητευτικός ηθοποιός, θέλησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, να στείλει ένα μήνυμα όλο νόημα…

Έτσι λοιπόν, ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στο πλευρό του Γέροντα Εφραίμ και γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Σήμερα πήρα την ευχή του Γέροντα Εφραίμ. Είναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Δοξάζω το θεό γιατί η οικογένεια μου, μου πρόσφερε άπλετη αγάπη, έτσι έμαθα κι εγώ με την σειρά μου να την μοιράζομαι και να την δίνω απλόχερα. Δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες. Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδια τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση, τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Σήμερα παγκόσμια ημέρα του παιδιού. Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που την αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ένα είναι σίγουρο, ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη...».

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία από το Instagram του Άνθιμου Ανανιάδη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR