counter

Ανθή Σαλαγκούδη: Τα γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε μετά τη συμμετοχή της στο Survivor

Καλεσμένη στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την παρουσία της στο Survivor και τα προβλήματα που της άφησε στον οργανισμό της, η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είχα κάποια προβλήματα με τον κύκλο μου, τώρα ξεκίνησα να επανέρχομαι. Από εκεί και πέρα είχα και πολλά προβλήματα με την διατροφή, γιατί ήμουν πολύ αδύνατη. Από την πλήρη αφαγία, πήγα στην απόλυτη λαιμαργία. Οπότε το έχασα πάρα πολύ κι έβαλα πολύ γρήγορα 12 κιλά, ενώ είχα χάσει 7. Μετά πήγα σε διατροφολόγο και προσπαθώ τώρα να το φτιάξω» ανέφερε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Σχετικά με τα σημάδια στο σώμα, η δημοσιογράφος είπε: «Μου έχουν μείνει κάποια σημάδια στο σώμα, αλλά έχω πιο πολύ ένα πρόβλημα στην μέση μου. Είχα πέσει κάτω κι είχα χτυπήσει επανειλημμένα στο ίδιο σημείο και μετά είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις στο σανίδι».

Θυμίζουμε πως η Ανθή Σαλαγκούδη έμεινε στο Survivor περίπου δυο μήνες. Η ίδια μπήκε στο παιχνίδι στις αρχές Ιανουαρίου και αποχώρησε στα τέλη Φεβρουαρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR