counter

Ανθή Σαλαγκούδη: Περιέγραψε την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και τον λόγο που την δυσκόλεψε

Ανθή Σαλαγκούδη: Περιέγραψε την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και τον λόγο που την δυσκόλεψε
Ανθή Σαλαγκούδη: Περιέγραψε την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και τον λόγο που την δυσκόλεψε

Η Ανθή Σαλαγκούδη την Παρασκευή 15 Απριλίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

 Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων, ενώ εξομολογήθηκε ότι δυσκολεύτηκε πολύ!

Ανθή Σαλαγκούδη - Η εξομολόγηση για τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

«Μόλις έκανα την κατάψυξη ωαρίων ήθελα να κάνω ένα κανάλι στο Youtube γιατί υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον από κοπέλες για αυτό το θέμα και ήθελα να βοηθήσω να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος. Πριν ξεκινήσω τη διαδικασία είχα πάει σε μία εκπομπή για συνέντευξη και μετά δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες και μου έλεγαν ότι ντρέπονται να το κάνουν, ότι φοβούνται», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν μπήκα στη διαδικασία να το κάνω ήθελα να ψάξω πράγματα πέρα από αυτά που μου έλεγε ο γιατρός μου και δεν υπήρχε αρκετή πληροφορία, οπότε αυτό το κενό ήθελα να το καλύψω σε αυτές τις κοπέλες. Πιστεύω ότι είναι και ταμπού και ότι είμαστε πολύ πίσω σε αυτό το θέμα και επειδή στην ηλικία που είμαι, αν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα θα το είχα κάνει πολύ πιο νωρίς».

Τέλος, σχετικά με τη διαδικασία και το αν ήταν επώδυνη, η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε: «Γενικά διαρκεί 10 με 14 μέρες,. Δεν είναι επώδυνη αλλά για εμένα δεν ήταν εύκολη γιατί επειδή έχω πολύ χαμηλή την ορμόνη που δείχνει πόσα ωάρια παράγεις, αναγκάστηκα να πάρω πολύ υψηλή δόση ορμονικής αγωγής. Εγώ το έκανε πολύ συνειδητοποιημένη και επειδή δεν μου είχε ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο και είμαι 37 ετών, είπα να το κάνω. Μπορεί σε μεγαλύτερη ηλικία να θέλω και να μην μπορώ. Μπορεί και να μην θελήσω και μπορεί και να υιοθετήσω.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου: Τα συγκινητικά λόγια για τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την Άνθη Σαλαγκούδη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR