counter

Ανθή Σαλαγκούδη: "Δεν θα συμμετείχα στο Survivor αν τα χρήματα ήταν λίγα, έκλεισε οριστικά αυτός ο κύκλος"

Ανθή Σαλαγκούδη: "Δεν θα συμμετείχα στο Survivor αν τα χρήματα ήταν λίγα, έκλεισε οριστικά αυτός ο κύκλος"
Ανθή Σαλαγκούδη: "Δεν θα συμμετείχα στο Survivor αν τα χρήματα ήταν λίγα, έκλεισε οριστικά αυτός ο κύκλος"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα παραχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor και την απόφαση να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο το 2021. Παράλληλα εξήγησε πως ο κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης έχει κλείσει οριστικά για εκείνη.

«Ήταν μια αρκετά δύσκολη περίοδος για εμένα. Μόλις είχε ξεκινήσει η δεύτερη καραντίνα, δεν άντεχα να μείνω πάλι κλεισμένη στο σπίτι και είχαν ακυρωθεί δουλειές που είχα κανονίσει. Μου είχαν κάνει προτάσεις και τα προηγούμενα χρόνια και δεν είχα μπει καν στη διαδικασία να το σκεφτώ» ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Ήταν οι μεγάλες οικονομικές απολαβές που σε δελέασαν;

Σίγουρα έπαιξαν ρόλο. Επειδή ήταν ένας πολύ κόντρα ρόλος για μένα, η αλήθεια είναι πως δεν θα συμμετείχα αν τα χρήματα ήταν λίγα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα το έκανα, οπότε τα χρήματα που πήρα ήταν όντως πολύ καλά, το λέω πολύ τίμια. Τα διαπραγματεύτηκα πολύ μάλιστα. Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, όμως, ασχέτως χρηματικού ποσού. Μου έκαναν πρόταση και για το Survivor All Star, αλλά δεν μπήκα καν σε διαδικασία συζητήσεων. Τότε ήταν απλά μια συγκεκριμένη συνθήκη και συγκυρία.

Πως ήταν ως εμπειρία;

Δύσκολη και, να σου πω την αλήθεια, δεν μου λείπει καθόλου. Έκλεισε οριστικά αυτός ο κύκλος. Δεν το έχω παρακολουθήσει καν, σκέψου. Δεν έχω δει κανέναν κύκλο πριν από τη συμμετοχή μου ούτε μετά. Δεν με ενθουσιάζουν τα αγωνίσματα και σίγουρα δεν μου αρέσουν οι εντάσεις που δημιουργούνται. Πάντως ένα από τα καλά που είχε το παιχνίδι για εμένα, πέρα από το γεγονός πως με έκανε γνωστή σε περισσότερους τηλεθεατές, ήταν πως έδειξα στον κόσμο ότι δεν είμαι απόμακρη. Στην πραγματικότητα αυτοσαρκάζομαι πάρα πολύ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR