counter

Ανθή από το "Next Top Model": Ο κρυφός γάμος, ο ερχομός της κόρης της και η νέα της ζωή

Ανθή από το "Next Top Model": Ο κρυφός γάμος, ο ερχομός της κόρης της και η νέα της ζωή
Ανθή από το "Next Top Model": Ο κρυφός γάμος, ο ερχομός της κόρης της και η νέα της ζωή

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή 

Την Ανθή Τσομπανίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του "Next Top Model" στον ANT1, το 2009. Μετά από πέντε χρόνια, η όμορφη Ανθή Τσομπανίδου, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και ζει ευτυχισμένη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας παντρευτεί και αποκτήσει το πρώτο της παιδάκι.

Η 23χρονη Ανθή Τσομπανίδου μίλησε στο FTHIS.GR για το modelling, τα λάθη στην καριέρα της αλλά και για τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει στο πλευρό του συζύγου της Γιάννη και της μόλις 5 μηνών κορούλας της. 

Μετά το τέλος του "Next Top Model" σου άνοιξαν οι πόρτες στον χώρο της μόδας; Όταν τελείωσε το "Next Top Model" δούλεψα ως μοντέλο στην Ελλάδα και αμέσως μετά κυνήγησα το όνειρό μου στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Βοστώνη. Εκεί παρέμεινα ενάμιση μήνα, έκανα ορισμένες σημαντικές δουλειές και όταν αυτές τελείωσαν, επέστρεψα. Συνέχισα για λίγους ακόμη μήνες το modelling, ωστόσο έκανα και κάποιες λανθασμένες επαγγελματικές επιλογές.

Με τι ασχολήθηκες αργότερα; Με την κομμωτική. Δούλεψα σε κομμωτήριο και ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Όμως όλα άλλαξαν, όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, Γιάννη.

Πότε έγινε η γνωριμία με τον σύζυγό σου; Τον Δεκέμβριο του 2012, στο Γκάζι. Δεν γνωριζόμασταν, ούτε είχαμε κοινές παρέες, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον Φεβρουάριο του 2013 παντρευτήκαμε με θρησκευτικό γάμο στο Αιγάλαιω και μετά από έναν χρόνο, στις 7 Μαϊου του 2014, γεννήθηκε η κόρη μας. Τον γάμο τον κρατήσαμε κρυφό και είχαμε κοντά μας μόνο συγγενικά μας πρόσωπα και λίγους καλούς φίλους, οι οποίοι είναι εκτός χώρου. Από τότε δεν δουλεύω, δεν θέλει ούτε ο σύζυγός μου να δουλέψω και ασχολούμαι αποκλειστικά με το μεγάλωμα της κόρης μας. Έχω μια πολύ γεμάτη μέρα.

Πότε θα γίνει η βάπτιση και πως θα ονομάσετε την κορούλα σας; Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου, που λέγεται Αλεξάνδρα και η βάπτιση θα πραγματοποιηθεί του χρόνου τέτοια εποχή.

Είσαι μόλις 23 ετών και φαντάζομαι έχεις ακόμη πολλά όμορφα σχέδια για το μέλλον. Σκέφτεστε με τον σύζυγό σου να αποκτήσετε και δεύτερο παιδί άμεσα; Βέβαια το σκεφτόμαστε, το συναίσθημα της εγκυμοσύνης είναι ότι πιο όμορφο, ειδικά όταν έρχεται το μωράκι στον κόσμο, αλλάζει όλη σου η ζωή. Αυτό που ζω τώρα, είναι αυτό που θέλω και που ήθελα σε όλη μου την ζωή. Είμαι ευτυχισμένη. Υπάρχει πολλή αγάπη μέσα στην οικογένεια, ειδικά όταν το παιδί σου είναι καρπός ενός μεγάλου και σημαντικού έρωτα.

Κρατάς επαφή με τα κορίτσια από το "Next Top Model"; Κρατάω επαφή μόνο με την Μαρσίντα, η οποία έχει αποκτήσει κι εκείνη ένα παιδάκι. Με τα άλλα κορίτσια από το "Next Τop Model" δεν βρισκόμαστε γιατί δεν έχει τύχει, όχι γιατί δεν έχουμε καλές σχέσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR